Skip to main content
Bijbaan in Groningen

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Groningen! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder. Wil je weten hoe je een cv maakt, een motivatiebrief schrijft of een sollicitatiegesprek voert? Dit en meer vind je op onze pagina met alles over werken!

De nieuwste vacatures in je mail

Wil jij van ons een update met de laatste vacatures uit Groningen en omstreken in je mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Aanmelden vacature nieuwsbrief 

Vacature toevoegen

Jouw vacature ook hier? Plaats hem snel en gemakkelijk op GroningenStudentenstad.nl en vindt een student voor de functie! Reacties op de vacature komen direct bij jou terecht, zonder tussenkomst van GroningenStudentenstad.nl!

Vacature plaatsen!

Bijbanen in Groningen

 • Stagiair onderzoek beweeginterventie hoogbegaafde en dubbel-bijzondere kinderen

  Stagiair onderzoek beweeginterventie hoogbegaafde en dubbel-bijzondere kinderen

  Het Mulier Instituut zoekt een Stagiair onderzoek beweeginterventie hoogbegaafde en dubbel-bijzondere kinderen

 • Meewerkstagiair Development Vrienden (m/v/x)

  Meewerkstagiair Development Vrienden (m/v/x)

  Het Rijksmuseum is het museum van Nederland voor kunst en geschiedenis met een collectie van ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Wij staan midden in de maatschappij, dat uit zich bijvoorbeeld in onze samenwerkingspartners en tentoonstellingen maar ook doordat wij vanuit meerdere perspectieven willen verzamelen en de collectie belichten. Wij streven naar diversiteit in onze teams om dit te realiseren.

 • Fit Boutiqs Personal Coach (Fitness instructeur/Personal trainer)

  Fit Boutiqs Personal Coach (Fitness instructeur/Personal trainer)

  Wil jij werken in een jonge gedreven organisatie met een echte ‘fitchanger’ mentaliteit, een bedrijf die iedereen blijvend in zijn of haar kracht wil zetten? Heb jij affiniteit met sport en help jij graag mensen het beste uit zichzelf te halen? Solliciteer!

 • Bijbaan Fotofabriek Groningen

  Bijbaan Fotofabriek Groningen

  Wil jij naast je studie nog wat extra bijverdienen en tegelijkertijd serieuze werkervaring opdoen voor de toekomst? Fotofabriek is een organisatie die constant een groei doormaakt en eigenlijk altijd op zoek is naar parttime medewerkers voor in onze productie!

 • Helpdesk Medewerker bij Caiway

  Helpdesk Medewerker bij Caiway

  Help, Netflix doet het niet meer! Ben jij de technische held die vrienden en familie bellen bij tv- of internetproblemen? En wil je lekker werken in o.a. de avonden? Ga dan aan de slag bij Caiway en krijg meer dan een schouderklopje!

 • Flexibel studentenwerk: Klantadviseur bij Essent

  Flexibel studentenwerk: Klantadviseur bij Essent

  Ben je toe aan een goed betaalde bijbaan die flexibel genoeg is voor naast je studie? En wil je in een (studenten)team werken met gezellige collega's? Ga dan aan de slag als Klantadviseur bij Essent! Met jouw communicatie skills eindig je elk gesprek met een lach en spek je ook nog eens je eigen portemonnee. Klinkt goed toch?

 • Festival Crew

  Festival Crew

  Zonder vrijwilligers bestaat er geen DW festival weekend, dus zijn opzoek naar jou!

  Op 9,10 en 11 juli 2021 staan we met een prachtig vol programma over duurzaamheid in Utrecht.

 • Flexibele hulp gezocht met het bevoorraden van de Utrechtse Horeca!

  Flexibele hulp gezocht met het bevoorraden van de Utrechtse Horeca!

  Utrechtse student(e), kom jij ons helpen zodat de Utrechtse horeca weer volop kan draaien? GEPU, al 45 jaar een Utrechtse horeca groothandel en familiebedrijf, is op zoek naar diverse, flexibel inzetbare, medewerkers (v/m):

 • Stage | Online Marketeer

  Stage | Online Marketeer

  Wij zijn een jong en ambitieus advocatenkantoor, gevestigd in Eindhoven. Wij helpen klanten in heel Nederland met hun juridische vraagstukken op verschillende rechtsgebieden. Juridische kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel.

 • Retail Leadership Traject

  Retail Leadership Traject

  Als je net bent afgestudeerd (of misschien al wat langer) en geïnteresseerd bent in sport en retail dan is dit een interessante functie voor jou! Voor een traject wat jou voorbereidt op een rol als leader, komen wij graag in contact met mensen die hun commerciële vaardigheden willen uitbreiden en hun leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen.