Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header
  • Fossemaheerd - Groningen

    Per 1 augustus, komt er aan de Fossemaheerd een kamer vrij.Wij zijn een leuk gezellig huis met op het moment 2 mannen en 3 vrouwen, om het huis goed gemengd en gelijk te houden hebben wij de voorkeur voor een man, maar vrouwen zijn altijd welkom bij de hospi. Van tijd tot tijd doen wij wat gezelligs met elkaar, de deuren staan open om gezellig met elkaar te praten, iets te drinken of om een spelletje te spelen. Wij doen niet aan een vaste huisavond aangezien al onze schema's sporadisch langs elkaar lopen. We zijn vooral geïnteresseerd in een open persoon die graag over zijn eigen interesses praat.De kamer is ongeveer 14 vierkante meter met uitzicht (met veel ramen) naar het noordoosten. De kamer is op de begane grond, en het huis heeft twee verdiepingen erboven. Je woont hier dus zowel naast als onder een andere huisgenoot. Het huis bevat geen gemeenschappelijke kamer, maar wij hebben in plaats daarvan wel een ruime tuin waar je bij lekker weer geweldig kan zitten. Je deelt een keuken samen met 3 andere huisgenoten. Huur bedraagt €355,- per maand met een maand borg in vooruitbetaling. Dit is inclusief gas, water, en licht. Ook zit hier het internet bij, wat met recht super snel is.De kamer bevindt zich in Beijum, wat een kwartier fietsen van zowel het centrum als Zernike ligt. Kardinge is op loopafstand makkelijk te bereiken. Een ideale rustige plek in Groningen dus!Heb je interesse in de kamer, stuur vooral een berichtje!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Groningen

Oude Kijk in 't Jatstraat - Groningen

Ganzevoortsingel - Groningen

Briljantstraat - Groningen

Joachim Altinghstraat - Groningen

Ook leuk om te lezen

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.