Skip to main content
  • IJsselstraat - Groningen

    Vanaf 1 juni komt er een kamer vrij in ons gezellige meidenhuis. Het huis staat vlak achter het station. Binnen 5 min. ben je in het stadspark, binnen 10 min. sta je op de vismarkt en de supermarkt is op kruipafstand. We wonen hier met z'n vijven en zijn tussen de 19 en 26 jaar oud en actief bij verschillende verenigingen (Gyas, Ilythia, Studiosi mobilae). We hebben geen vaste huisavond maar vinden het altijd gezellig om iets samen te doen en onze deuren staan altijd open voor een theetje! Geen verplichtingen dus, behalve een vast schoonmaakrooster! Jouw kamer is ongeveer 17m2 en kost ca. 385 eu exclusief. De kamer heeft een eigen keuken! Verder is er een gedeelde wc, douche en wasmachine. Lijkt het je leuk om hier te wonen? Stuur dan een berichtje met een beetje info over jezelf en een foto en wie weet zien we je op de hospi dinsdag(na)middag 30 mei! Liefs,Huize Lokdoos


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Groningen

Van Iddekingeweg - Groningen

Star Numanstraat - Groningen

Regulusstraat - Groningen

Ganzevoortsingel - Groningen

Ook leuk om te lezen

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.