Skip to main content
  • Nieuwe Kerkhof - Groningen

    Omdat één van ons Groningen tijdelijk gaat verlaten zijn wij op zoek naar een nieuw huisgenootje voor bepaalde tijd. Ons huis is gelegen aan de Nieuwe Kerkhof. De locatie is perfect; 5 minuten lopen naar de Grote Markt en er zijn verschillende supermarkten om de hoek. Bovendien kun je bij het grasveld van de Nieuwe Kerk of in het Noorderplantsoen (3 min lopen) vele dagen borrelend doorbrengen. De kamer is ongeveer 20m2 en de keuken, badkamer en het toilet deel je met slechts één iemand. De kamer kost 300 euro exclusief g/w/l per maand. Hier komt maandelijks (afhankelijk van het verbruik) nog een bedrag bij voor g/w/l wasmachine en internet. Interesse? Stuur een berichtje!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Groningen

Celebesstraat - Groningen

Petrus Driessenstraat - Groningen

Timorstraat - Groningen

Bergkristalstraat - Groningen

Ook leuk om te lezen

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.