Skip to main content
  • Oppenheimstraat - Groningen

    Huisgenoot gezocht!!!!Huisgenoot gezocht! (m/v) DUTCH SPEAKING ONLY (21+)In ons supergezellige huis aan de Oppenheimstraat komt 1 februari een kamer vrij (10m2) exacte data in overleg. Het huis is voorzien van een grote badkamer, welvoorziene keuken (inclusief vaatwasser), gezellige woonkamer met balkon en twee afzonderlijke wc’s.Dit prachtige huis deel je met 2 mannelijke en 1 vrouwelijke huisgenoot. Wij zijn allemaal aan het afstuderen. We eten regelmatig samen en we doen af en toe een spelletje. Verder vinden we het leuk om slechte series te kijken en samen een drankje te doen! De prijs voor deze kamer is €461 inclusief. Ben of ken jij iemand die interesse heeft stuur dan een bericht.Groetjessssssss!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Groningen

Spaanse Aakstraat - Groningen

Oude Ebbingestraat - Groningen

Louise Henriettestraat - Groningen

Friesestraatweg - Groningen

Ook leuk om te lezen

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.