Skip to main content
  • Oude Ebbingestraat - Groningen

    DUTCH SPEAKERS ONLY!Huize Marktzicht is vanaf oktober (in overleg) op zoek naar een nieuw huisgenootje in ons gezellige huis aan de Oude Ebbingestraat. De kamer die vrij komt voor onbepaalde tijd is 48m2 groot, kost 528,27 kale huur en daar komt 75 euro aan g/w/l en internet bij. De kamer heeft een eigen keuken en de mogelijkheid om in de zomer het dak op te kunnen! Daarnaast delen we de badkamer en het toilet. We zijn een gemengd huis (2M/2V) en hebben op dinsdag standaard huisavond. Verder organiseren we graag feestjes en hebben we traditiegewijs activiteiten, zoals het kerstdiner. We zijn een hecht Albertus huis en zijn dan ook op zoek naar iemand die ook actief is bij een vereniging!Ben of ken jij iemand die graag in ons mooie, hechte huisje wil komen wonen? Stuur dan een persoonlijk berichtje en wie weet nodigen we je uit voor de hospi. Nog vragen? Stel ze gerust!Heel veel liefs Huize Marktzicht


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Groningen

Celebesstraat - Groningen

Petrus Driessenstraat - Groningen

Timorstraat - Groningen

Bergkristalstraat - Groningen

Ook leuk om te lezen

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.