Skip to main content
  • Petrus Campersingel - Groningen

    Mooi / ruim appartement van 85m2 te huur, inclusief parkeerplek, balkon en dakterras. Het appartement is gelegen in een rustig hofje aan de Petrus Campersingel. Zowel het centrum als UMCG is op loopafstand bereikbaar. Het appartement bestaat uit 2 verdiepingen, voorzien van 2 slaapkamers en ruime vide. De keuken bevat een oven, vaatwasser en koelkast.Het appartement is zeer geschikt voor een stel of klein gezin.Mocht u interesse hebben, dan horen we graag van u.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Groningen

Damsterdiep - Groningen

Nieuwe Blekerstraat - Groningen

Bernoulliplein - Groningen

W.A. Scholtenstraat - Groningen

Ook leuk om te lezen

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.