Skip to main content
  • Resedastraat - Groningen

    Hee kamerzoekende meiden,Vanaf 15 augustus zijn wij opzoek naar een nieuw huisgenootje.Sorry, no internationalsDe kamer is 11 m2. De kosten zijn 375 euro exclusief. Hier komt als voorschot voor g/w/l en internet nog 90 euro per maand bij. Wij hebben een mooie grote gezamelijke woonkamer, keuken (met vaatwasser!) en 2 balkonnetjes. Je komt te wonen met 2 meiden. We hebben (nog) geen vaste huisavond maar zijn vaak te vinden in de woonkamer en vinden het fijn om daar samen te eten en te chillen, dus zou het fijn zijn als je jezelf hier wel in herkent. Verder hebben we een schoonmaakrooster en houden we het huis graag netjes.Ons huisje ligt dichtbij het UMCG. De stad is 7 minuten fietsen en het Zernike 15 minuten. Dus alles is lekker dichtbij.Heb je interesse? Stuur ons dan vooral een berichtje. En wie weet zien we je op de hospi.Groetjes Mirte & Pien


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Groningen

Helper Westsingel - Groningen

Plutolaan - Groningen

Lage der A - Groningen

Zonnelaan - Groningen

Ook leuk om te lezen

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.