Skip to main content
  • Spaanse Aakstraat - Groningen

    Per 1 februari komt er een kamer vrij in ons huis voor onbepaalde tijd! Het appartement is gelegen aan de Spaanse Aakstraat, direct naast station Noord. Dit ligt precies tussen het Zernike en het centrum van Groningen in (5/10 min fietsen).Je deelt het huis met ons tweeën, Koen (25) en Lars (21). We hebben geen vaste huisavonden of verplichtingen, maar we vinden het wel gezellig om samen te eten en kijken daarnaast graag naar een potje voetbal. Koen is momenteel bezig met zijn Master International Business en Lars volgt de Master Marketing. Wij zoeken daarom een sociaal persoon die al wat verder is in zijn studie of iemand die net gestart is met werken. Details:- Duur huurovereenkomst: onbepaalde tijd (1 maand opzegtermijn)- Huurprijs: €430 incl. G/W/E- Eigen slaapkamer van 11 m2- Gedeelde woonkamer van +-21 m2- Gedeelde douche, keuken (met vaatwasser) en toilet


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Groningen

Oude Ebbingestraat - Groningen

Louise Henriettestraat - Groningen

Friesestraatweg - Groningen

Van der Waalsstraat - Groningen

Ook leuk om te lezen

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.