Skip to main content
  • Wagnersingel - Groningen

     Huize DBB zoekt per 12 februari een huisgenootje (v) voor onbepaalde tijd  Hey hoi huiszoekende dames!Wij zijn Joanne (21), Lotte (19), Renske (18) en Yuna (21). Per 12 februari zijn wij op zoek naar een leuke en gezellige nieuwe huisgenoot!We zijn een gezellig huis waar de deuren altijd voor elkaar open staan. We hebben iedere dinsdag huisavond, maar daarnaast is er altijd wel iemand om plannen mee te maken (eten, borrelen, filmavondje, studeren etc.). We zijn actief bij verschillende verenigingen (Donitas, Vijfje, Dizkartes, etc.). Verder ondernemen we als huis ook graag leuke dingen (ook met de buren). Denk bijvoorbeeld aan avondjes stappen, spelletjesavonden, diners, een silent disco, concerten, festivals, vakanties etc. Naast alle gezelligheid is er natuurlijk ook genoeg ruimte om je eigen ding te doen en proberen we ons ook aan een schoonmaakrooster te houden. Kortom, gezelligheid zonder verplichtingen! Ons huis bevindt zich in Helpman, 5 minuten lopen vanaf station Europapark. Dit klinkt misschien ver maar via de "sluiproute" ben je met 10 minuten in de stad   Verder zitten de Jumbo en het Helperplein (AH, Kruidvat, Gall & Gall, Hema, Snackbar etc) op loopafstand. Er komt een kamer van 14 vierkante meter vrij op de begane grond, waar je om en nabij 390 euro inclusief voor gaat betalen. We delen de badkamer, het toilet, de keuken en de wasmachine (4 euro extra) met het hele huis. Als kers op de taart beschikken we ook nog over een dakterras en een balkon (waar jouw kamer aan grenst) waar je onder het genot van een wijntje of biertje van de zonsondergang kan genieten. Ben jij de gezellige huisgenoot die wij zoeken? Aarzel dan niet en stuur een berichtje waarin je iets over jezelf vertelt en wie weet nodigen we je uit voor onze hospi (datum volgt)!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Groningen

Spaanse Aakstraat - Groningen

Oude Ebbingestraat - Groningen

Louise Henriettestraat - Groningen

Friesestraatweg - Groningen

Ook leuk om te lezen

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.