Skip to main content
  • Wolddijk - Groningen

    Studio beschikbaar per half december. De studio is circa 32 m2, wordt gestoffeerd opgeleverd, en heeft een eigen keuken en badkamer. Hiernaast is er een wasruimte, die wordt gedeeld met andere studio's. De studio bevindt zich in een landelijke omgeving aan de rand van Groningen. Dit is echter op slechts 15 fietsminuten van de Zernike Campus en de binnenstad.De maandelijkse huur is 750 euro. Dit is een inclusief-alles prijs (inclusief gas, water, licht, internet, tv, en servicekosten). Verder wordt eenmalig 750 euro als borg gevraagd. Huursubsidie is mogelijk. Interesse? Laat dan een korte motivatie achter.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Groningen

Kraneweg - Groningen

Friesestraatweg - Groningen

Sweelincklaan - Groningen

Veldstraat - Groningen

Ook leuk om te lezen

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.