Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header

De lekkerste shared dining restaurants in Groningen

Shared dining is een nieuw, hip concept wat veel verschillende restaurants tegenwoordig toepassen. Ook in Groningen zitten verschillende restaurants met dit gezellige concept, waarbij je kleine gerechtjes deelt met je tafelgenoten. Hieronder vind je mijn favoriete shared dining restaurants in Groningen!

Het Concerthuis

Het Concerthuis is misschien wel één van de bekendste shared dining restaurants in Groningen. Door de grote variatie aan gerechten, is dit restaurant een aanrader voor studenten die gezellig een avondje ergens willen eten.
Adres: Poelestraat 30

Grand Café Mr. Mofongo

In dit Grand Café kan je volgens shared dining eten, maar ook een normaal hoofdgerecht bestellen. Er zijn verschillende specialiteiten bij Mofongo, zoals de BBQ XL, Verde XL en de Rosso XL. Voor niet al teveel geld kun je hier heerlijk eten.
Adres: Oude Boteringestraat 26

Asia Today

Dit Aziatische restaurant serveert veel gerechten op de shared dining manier. Zo hebben ze Peking eend, verse Sashimi en Vietnamese Pho. Voor de liefhebbers van de Aziatische keuken is Asia Today echt een aanrader.
Adres: Nieuwe Ebbingestraat 74

The Pool Groningen

Dit hippe restaurant heeft allerlei gerechten, van ontbijt tot diner kun je hier terecht. ’s Avonds kun je genieten van kleine hapjes zoals Pakoras, BBQ chicken wings of bitterballen. Deze worden op de shared dining manier geserveerd. The Pool is een tof restaurant voor de hippe studenten onder ons.
Adres: Boterdiep 9

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.