Skip to main content

Deze Groningse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Nu we even niet meer uiteten kunnen, is het afhalen of het laten bezorgen van eten wel nog steeds mogelijk. Vele restaurants maken nog steeds jouw favoriete maaltijd klaar, zodat je er nog steeds thuis van kan genieten. Daarnaast werken deze restaurants keihard om hun zaak draaiende te houden. Dus bezoek een van deze Groningse restaurants onder het motto: support je locals.

Wereldburgers

Voor goeie burgers en lekkere friet moet je hier zijn. Wereldburgers heeft verschillende soorten burgers op hun menu staan, waaronder veggie burgers! Je kan bij hier je eten afhalen door even te bellen en je bestelling door te geven. Maar je kan ook je eten laten bezorgen via Wereldburgers zelf, UberEats of Thuisbezorgd. Dit gaat volledig contactloos en veilig! Wereldburgers staat iedere dag van 16u tot 21u voor je klaar.

Kiosk Zondag Noorderplantsoen

Aan de zijkant van Zondag Noorderplantsoen vind je de kiosk van Zondag. Hier kun je dagelijks terecht van 9.00 tot 21.00 voor allemaal lekkers. Warm op na een wandeling met een heerlijke koffie, warme Chocomel of glühwein. Heb je trek dan scoor je hier ook verschillende soorten sandwiches, snert, apfelstrudel, poffertjes en nog veel meer. Jummy!

Delfi

Delfi heeft een ruim menu aan Grieks eten. Op dit menu vind je onder andere koude en warme mezedes, vishapjes en Griekse hoofdgerechten. Dinsdag tot en met zondag zijn ze geopend tot 22u. Je kan je eten dus zelf afhalen aan de Ebbingstraat, maar je kan het ook laten bezorgen via Thuisbezorgd en Fooddrop.

I Love Sushi

Nu je even niet meer voor een paar tientjes van het ‘all you can eat’ concept kan genieten, moet je de sushi maar zelf in huis halen. I Love Sushi heeft een ruime menukaart met lekkere sushi, voordeelboxen en bijgerechten. Je kan hier elke dag afhalen tussen 12.15 en 21:30 uur aan de Gedempte Zuiderdiep. Bezorgen is hier ook tussen 16.45 en 21.30 uur ook mogelijk!

Toko Semerang

Voor het écht Indonesisch eten ben je hier op het juiste adres. Toko Semerang heeft een heerlijk menu met allerlei verschillende Indonesische gerechten. Je kan hier onder andere terecht voor satégerechten, groentegerechten en ook voor vega gerechten. De Toko zit aan de Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Van dinsdag tot en met zaterdag kan je hier afhalen tussen 12 uur en 20 uur. Je kan je gerecht ook laten bezorgen als je dat wat veiliger vindt, hier betaal je wel €2,- voor.

Let erop dat je op tijd je bestelling doorgeeft als je deze wilt afhalen. Zo kunnen restaurants er rekening mee houden in verband met tijd en drukte. Kook je toch liever je eigen maaltje? Deze drie budgetrecepten kook je voor nog geen 5 euro!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.