Skip to main content

Dit zijn de leukste bijbanen in Groningen van dit moment!

Het is nog even vakantie en dat betekent dat je genoeg tijd hebt om wat extra te werken. Maar ook na de zomer is het fijn om een leuke bijbaan te hebben. Zo heb je net wat meer geld om leuke dingen te doen of beter rond te komen. Wij zochten daarom voor je uit wat de leukste bijbanen in Groningen zijn van dit moment!

Werken bij SPOT Groningen

Als muziek en theater helemaal jouw ding zijn, heb ik goed nieuws voor je. Je kunt namelijk werken bij SPOT Groningen! Misschien ben je weleens bij SPOT (Oosterpoort en Stadsschouwburg) geweest voor een tof concert of een theatershow. Er zijn meerdere zalen, barren en een groot restaurant waar je aan het werk kan. Ook als je geen horeca-ervaring hebt, ben je van harte welkom. Je krijgt eerst een training waarbij je helemaal opgeleid wordt tot gastvrouw of -heer. Na de trainingsperiode kun je op verschillende plekken bij SPOT worden ingezet. Geen dag is dus hetzelfde en er is altijd wat te beleven! Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren? Check dan even de vacature bij SPOT Groningen en reageer! 

Horeca medewerker bij FC Groningen

Ben jij een liefhebber van FC Groningen of lijkt het je gewoon heel vet om in een voetbalstadion te werken? Je kan nu aan de slag als horeca medewerker bij FC Groningen! Als horeca medewerker voorzie jij de supporters van een drankje en een hapje tijdens de wedstrijden. Je komt te werken in de food & drink units of in de business ruimte. Zo krijg je tijdens je werk dus ook een exclusief kijkje achter de schermen. Je hebt voor deze functie wel wat horecaervaring nodig en dient zo veel mogelijk thuiswedstrijden te kunnen werken. Zie jij het wel zitten om bij de thuiswedstrijden van FC Groningen te werken? Check dan snel de vacature voor horeca medewerker bij FC Groningen!

Hondenuitlater

Een andere bijbaan die je goed met je studie kunt combineren: hondenuitlater! Tijdens de coronacrisis hebben heel veel mensen een hond genomen. Nu het ernaar uitziet dat er binnenkort weer meer op kantoor gewerkt kan worden, is dit je kans om hondenuitlater te worden. Er zijn verschillende websites waar jij je als hondenuitlater kunt aanmelden, maar je kunt ook actief op zoek gaan naar klanten. Spreek bijvoorbeeld mensen aan die je ziet lopen met een hond. Of doe briefjes in de bus in buurten waar je veel honden ziet lopen. Houd er wel rekening mee dat honden niet altijd even makkelijk zijn en dat je een grote verantwoordelijkheid over iemand anders zijn dier draagt. Verdiep je ook in wat je nodig hebt als uitlater en of je bijvoorbeeld verschillende honden tegelijk uit kan laten.

Meer vacatures zien? Check dan ook onze vacaturepagina!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.