Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header

Leuke webshops voor kerstcadeaus

Nu alle niet-essentiële winkels dicht zijn, is het een stuk moeilijker om je kerstinkopen te doen. Na een dagje slenteren in de stad had je de meeste cadeaus vaak wel binnen. Maar nu wordt het speuren op het web voor de leukste cadeaus. Gelukkig zijn er genoeg online webshops waar je mooie cadeaus scoort!

Zie je iets leuks bij onderstaande webshops en wil je ons helpen om de coronaperiode door te komen? Koop dan iets via de linkjes op deze pagina. Wij ontvangen een klein percentage van het aankoopbedrag, zonder dat jij meer voor het product betaalt. Alvast bedankt voor je hulp!

Woon- en lifestyle cadeaus

Spullen voor in huis zijn altijd leuk om te krijgen! Zo zijn veel vrouwen gek op de leuke hebbedingetjes van Sissy-Boy. Ook vind je hier allerlei kerstige items en toffe kleding voor mannen en vrouwen. Als je voor verschillende mensen een cadeautje zoekt, is het dus goed om bij deze webshop te beginnen.  

Duurzame cadeaus

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en er zijn steeds meer mensen die milieubewuster leven. Zoek jij een cadeautje voor iemand die veel waarde hecht aan duurzaamheid? Dan heb je tegenwoordig genoeg keuze! Bij MoreThanHip vind je bijvoorbeeld hele leuke en duurzame cadeaus. Zij verkopen allerlei items die eerlijk gemaakt én verhandeld worden. Denk aan stijlvolle tassen en portemonnees van ecoleer, sieraden van gerecycled materiaal en superzachte sjaals van bamboe!

Sportieve cadeaus

Als jij sportieve vrienden of familieleden hebt, kun je ze vaak blij maken met een nieuw sportproduct. Koop bijvoorbeeld een nieuwe yogalegging voor je moeder, een voetbalshirt voor je broer of nieuwe hockeysokken voor je zusje. Bij Daka vind je voor elke sport leuke cadeaus. Kijk ook even bij de cadeautips van Daka als je wat inspiratie op wil doen!

Uitjes cadeau

Tijdens deze tweede lockdown kan je alleen maar dromen van een leuk dagje uit. Ondanks dat het nog onzeker is wanneer je er weer een dagje op uit kan, is het superleuk om een uitje cadeau te doen! Op dagtickets vind je heel veel leuke uitjes met korting. Koop de kaartjes voor een datum in de toekomst of geef een zelfgemaakte tegoedbon cadeau. Je kunt de kaartjes dan altijd aanschaffen als je zeker weet dat het weer mogelijk is om iets leuks te doen. Zo hebben jullie in ieder geval iets om naar uit te kijken tijdens deze sombere periode!

Nu de kerstcadeaus zijn getackeld is het tijd voor de volgende horde: Wàt ga je maken voor het kerstdiner? No worries, wij hebben heerlijke, maar simpele recepten voor het kerstdiner voor je!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.