Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header

Nieuw: Vodafone Young | Korting op je abonnement

Het studentenleven is al duur genoeg. Al die feestjes, kosten van studie en misschien zelfs de huur van je studentenkamer. Een voordelig telefoonabonnement is dus wel welkom! En daar helpt Vodafone jou een handje bij met Vodafone Young. Elke maand veel korting, speciaal voor jongvolwassenen. Heb je ook een nieuwe telefoon nodig, of ga je voor een sim only abonnement? Hier lees je meer over de voordelen van Vodafone Young.

> Lees hier meer over Vodafone Young

Wat is Vodafone Young?

Vodafone Young is - zoals de naam eigenlijk al zegt - speciaal voor jongvolwassenen. Als je tussen de 18 en 28 jaar oud bent, krijg je voordeel op een nieuw telefoonabonnement. Met of zonder toestel. Het abonnement met korting loopt door tot je 30e verjaardag. Op het populaire Red Unlimited abonnement ontvang je bijvoorbeeld € 7,50 per maand korting (als je kiest voor een tweejarig abonnement). Elke maand weer, tot je 30e verjaardag. Last but not least hoef je bij Vodafone Young geen aansluitkosten te betalen ter waarde van € 25,-.

De voordelen van Vodafone

Bij Vodafone profiteer je naast de Young-korting tot € 7,50 per maand ook van het krachtige 5G netwerk van Vodafone, een nieuwe telefoon wanneer jij dat wil, 24/7 klantenservice en mooie inruildeals op je oude telefoon. Ook krijg je met Priority voorrang op allerlei concerten, wedstrijden en andere leuke uitjes. Hoe gaaf is dat!

Vodafone Young abonnementen

> Bekijk alle Vodafone Young voordelen

Heb je ook al internet van Ziggo? Dan geldt de Vodafone Young korting niet voor jou. Maar… niet getreurd, want als je Vodafone combineert met Ziggo krijg je Volop extra voordelen! Ook dan krijg je namelijk elke maand tot € 7,50 korting, dubbel zoveel data, Safe Online XL én een extra tv pakket.

> Lees hier alles over de Vodafone Young voordelen

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.