Skip to main content

Online stadsgids als bijbaan!

Ben jij een student en geniet je volop van het studentenleven in Groningen? Dan bieden wij jou een leuke bijbaan als studentblogger!

Als studentblogger schrijf je blogs over alles wat jij maakt tijdens jouw studententijd in Groningen. Je gaat op zoek naar de leukste hotspots, feestjes, nieuwe winkels of restaurantjes, leerplekken en het laatste studentennieuws en schrijft jouw verhalen in een blog.

Wat wij jou bieden

  • een eigen pagina, waar je jezelf op kunt voorstellen en al jouw geschreven blogs komen te staan;
  • regelmatig naar evenementen, restaurantjes of andere leuke dingen toe, waar jij dan over mag schrijven;
  • een leuke vergoeding per geschreven blog (1 tot 6 blogs per maand);
  • vrijheid om te schrijven over wat jij leuk vindt (als het maar interessant is voor studenten)
  • een gezellig team van studentbloggers uit verschillende steden.

Ook studentblogger worden

Heb jij interesse om Studentblogger te worden voor admin.studentensteden.nl? Meld je dan aan als studentblogger! 

Aanmelden als studentblogger

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.