Skip to main content
GroningenStudentenstad.nl Header

Persoonlijke cadeaus voor je medestudenten

Wil je graag een van je medestudenten verblijden met een leuk cadeau voor hun verjaardag? Kijk dan eens door de foto’s die je hebt gemaakt in je studententijd. Met foto’s kun je veel unieke en leuke cadeaus maken en laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een fotoboek, persoonlijke kaart of andere cadeaus met foto’s. Hier lees je over de vele mogelijkheden voor cadeaus met foto’s.

Diverse cadeaus met foto’s

Voor cadeau ideeën met foto’s kun je veel verschillende opties vinden op internet. Denk bijvoorbeeld aan een mok die ook zeer praktisch is in je studentenhuis. Verder kun je ook een persoonlijke kaart maken met een gekke foto van een van de vele avonden stappen. Unieke cadeauopties zijn bijvoorbeeld een tegeltje voor aan de muur of een ander artikel met een foto en persoonlijke boodschap. Als je er echt werk van wilt maken, geef je een geheel fotoboek cadeau.

Een fotoboek voor een persoonlijk verhaal

Een fotoboek als cadeau kan veel werk zijn, maar dat is niet altijd nodig. Verzamel alle foto’s van jou en de jarige. Natuurlijk mogen de gekke en oncharmante foto’s niet ontbreken. Als je veel foto’s hebt, kun je ook voor een specifiek thema kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan die leuke groepsvakantie. Wanneer je alle foto’s hebt, kun je ze laten afdrukken om een traditioneel fotoboek te maken. Wil je liever geen tijd kwijt zijn aan het inplakken van foto’s? Dan kun je ook online een fotoboek maken.

Personaliseer het ontwerp van je fotoboek

Online een fotoboek maken kan zoveel tijd kosten als jij hebt. Je kunt sommige stappen van het proces namelijk uitbreiden en verder personaliseren. Op veel websites maak je gebruik van een online editor. Na het uploaden van je foto’s kun je de editor gebruiken om de layout, kleuren en het ontwerp aan te passen. Uiteraard kun je simpel en snel voor blanco kiezen. Maar ook het gebruik van een thema kost weinig tijd. Vaak kun je het uiterlijk van je fotoboek ook naar persoonlijke smaak aanpassen.

Houd het simpel of kies voor luxe

Niet alleen het ontwerp van de bladzijden en de omslag van het fotoboek kun je veranderen. Je kunt het boek vaak in diverse formaten bestellen. Voor een groot aantal foto’s kiezen de meeste mensen doorgaans voor een groter boek. Ook kiezen de meesten dan vaak voor een harde kaft. Dit maakt het boek steviger en zorgt ervoor dat het langer meegaat. Als  alternatief kun je ook voor een ringband of flexibele kaft kiezen. Het soort papier waarop de foto’s worden geprint kun je ook aanpassen. Als je een luxere uitstraling wilt of de foto’s tot hun recht wilt laten komen, kun je voor dikker en glanzender papier kiezen.

Maak impact met een persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau maakt meer impact wanneer je er meer tijd in hebt gestoken. Tussen het studeren en werken door heb je natuurlijk geen zeeën van tijd. Je kunt voor een middenweg kiezen en online je fotoboek samenstellen. Wil je nog origineler zijn? Dan kun je ook gebruikmaken van een van de andere praktische cadeau ideeën.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Groningen Studentenstad

Groningen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Groningense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Groningen.

Studeren in Groningen

Ga jij studeren in Groningen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Groningen

Ga je in Groningen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Groningen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Groningen

Veel studenten gaan wonen in Groningen, omdat zij vanuit andere steden uit het land komen en niet steeds de verre reis willen maken. De stad heeft de laagste gemiddelde leeftijd van Nederland; één op de zes inwoners is student.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Groningen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Groningen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Groningen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Groningen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.