← Terug naar overzicht

Open dag EuroCollege

EuroCollege Utrecht – Oudenoord 325, Utrecht

eurocollege open dagen

Beschrijving

Studeren bij EuroCollege is anders. Ontdek het zelf tijdens een open dag of open avond. Stel hier al je vragen, leer EuroCollege beter kennen en kom erachter of onze school bij jou past. We zijn open en eerlijk en helpen je graag met je studiekeuze. Een open dag bezoeken bij EuroCollege is daarom altijd waardevol.

  • Studeren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of Groningen
  • Proef de EuroCollege sfeer
  • Vraag studenten het hemd van het lijf

Programma open dag

Meld je aan voor een open dag en bekijk (samen met je ouders) onze leslocaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Studeren in Eindhoven of Groningen? Dat kan! EuroCollege opent in September 2020 ook in Eindhoven en Groningen een vestiging.

Vragen en informeren

Je krijgt meer informatie over onze opleidingen en de EuroCollege formule. Bekijk met eigen ogen hoe onze studenten in kleine klassen les volgen en waar ze samen komen om elkaar te ontmoeten. Onze studenten spelen de hoofdrol tijdens de open dag. Zij nemen je mee in hun ervaringen. Vraag onze studenten het hemd van het lijf en ontdek aan welke gave projecten zij werken. Wij staan volledig voor je klaar en geven graag antwoord op al je vragen.

Bekijk ook

Eurocollege
Eurocollege
Abonneren op RSS Events