← Terug naar overzicht

Verdraaid

Club oost – Oosterstraat 13A, 9711 NN Groningen, Groningen

Beschrijving

Eventmanagers in spé introduceren een nieuw opvallend dinerspektakel in Achterwerk

Vijf studenten van de Hanzehogeschool in Groningen hebben een nieuw foodconcept ontwikkeld waarbij het creëren van een unieke experience voor de gast voorop staat. Het is een dinerspektakel waar de beleving achterstevoren en andersom beleefd zal worden! Uiteraard wilt u tijdens het dineren ook een keer beginnen met het toetje. Want zeg nou zelf, dit is toch meestal het lekkerst?

Echter kan het soms lastig zijn om bepaalde gewoontes en patronen te doorbreken en zo is het niet gebruikelijk om daadwerkelijk in een restaurant als eerst een toetje te bestellen. Tevens is het vaak zo dat de meeste restaurants (naast het lekkere eten) u geen unieke belevenis meegeven en kan het uit eten op lange termijn gaan vervelen.

Bent u toe aan iets nieuws? Hét dinerspektakel ‘VERDRAAID’ is dan zeker een goed alternatief. Zoals de naam eigenlijk al zegt, staat alles in het teken van VERDRAAID. Zo begint men met een (VERDRAAID) lekker toetje en eindigt men met het voorgerecht.

Tevens zullen er bijzondere acts plaatsvinden op de avond om u een unieke experience te garanderen. Hint: paaldanseressen!

Belangrijk om te weten:

• Winst wordt gedoneerd aan de Voedselbank Groningen!

• Hét dinerspektakel vindt plaats op 19 juni in Achterwerk (Oosterstraat 13A, 9711 NN Groningen). Iedereen met een ticket is welkom!

• U kunt kiezen uit de eerste shift (16:30 tot 19:00) of uit de tweede shift (20:00 tot 22:00). Let op, er zijn maar 30 plekken per shift beschikbaar!

 

Om up-to-date te blijven van de ontwikkelingen neem dan een kijkje op de facebookpagina van VERDRAAID! https://www.facebook.com/events/392475124819410/ Voor tickets: https://www.eventbrite.com/e/tickets-verdraaid-61421720018?ref=estw&fbcl... Tot snel!