← Terug naar overzicht

Vijfje Extern Toernooi (VET)

ACLO sportcentrum – Blauwborgje 16, Groningen

Beschrijving

Beste studenten, In het weekend van 30 juni t/m 2 juli organiseert de Groninger Studenten Futsal Vereniging Drs. Vijfje voor de tiende maal in haar bestaan het V.E.T. (Vijfje Extern Toernooi). Dit is een jaarlijks terugkerend futsaltoernooi voor teams uit heel Nederland. Door meerdere dames- en herenteams zal worden gestreden om de eer en de felbegeerde prijzen.

De vrijdagavond zal beginnen met een openingsfeest op loopafstand van het ACLO Sportcentrum, namelijk in het clubhuis van The Knickerbockers, ook wel bekend als het Flop. Hier bestaat tevens de mogelijkheid om gratis te parkeren. Nadat iedereen is aangekomen en de keeltjes gesmeerd zijn, zal het feest ingeleid worden met een biercantus!

De brakke zaterdag zal in het teken staan van veel gezelligheid, zaalvoetballen, veel bier drinken en het leggen van een goede bodem bij de bbq om nog meer bier te drinken. Het afsluitende feest vindt plaats in onze stamkroeg de Jut & Jul, met als thema 'Hawaii Vijfje-O'!

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan het Vijfje Extern Toernooi in het mooie Groningen? Geef je als team dan snel op! De kosten van het hele weekend zijn €27,50 p.p. Je krijgt voor deze prijs een slaapplek voor twee nachten, ontbijt/lunch + avondeten (onbeperkt bbq), toegang tot de festiviteiten, veel zaalvoetbal en een onvergetelijk weekend!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar ToCo@vijfje.nl.

We hopen jullie te zien in het weekend van 30 juni 2017!

Liefs,
De Toernooi Commissie ’16-'17 (G.S.F.V. Drs. Vijfje)

PS. Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/VijfjeVET/?fref=ts

Bekijk ook

Abonneren op RSS Events