← Terug naar overzicht

Dit zijn de leukste webshops van nu (met studentenkorting!)

Geen zin om de deur uit te gaan, maar wel nieuwe kleding nodig? Of ben je nog op zoek naar een bepaald studieboek? Dan koop je dat toch terwijl je nog in bed ligt. Bij deze vijf webshops kun je dat makkelijk doen. En je krijgt ook nog eens studentenkorting!

Zalando

Bij Zalando shop je kleding, schoenen en accessoires van allerlei verschillende merken. Je kunt dus kiezen uit een lekker groot aanbod. Wat vooral fijn is aan deze website, is het grote aantal filters dat je kunt toepassen bij het zoeken. Zo zie je snel of er wat leuks voor jou tussen zit. Als student shop je bovendien altijd met 10% korting! Hoe je je aanmeldt voor de studentenkorting, lees je hier.

Nike.com

Voor nieuwe sneakers moet je bij Nike.com zijn. Hardloopschoenen, voetbalschoenen of gewoon gympen voor overdag: je vindt het bij Nike. Uiteraard kun je op de website ook bestellen uit de kledingcollectie van het merk. Als je je registreert als student, kun je met een kortingscode 10% korting krijgen. Je registreert jezelf door een account aan te maken via deze pagina.

ASOS

Ook bij ASOS kun je studentenkorting krijgen als je een account aanmaakt. De kortingscode is geldig totdat je afstudeert. ASOS is een shop die het belangrijk vindt dat iedereen lekker in zijn vel zit. De variatie aan maten is er groot en er wordt gewerkt aan een gender neutrale kledingcollectie. Daarnaast werkt ASOS samen met allerlei kleine boetiekjes, zodat je er unieke items kunt kopen. Dit alles wordt gedaan met duurzame en eerlijke werkmethoden.

CampusShop

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop? Dan is CampusShop zeker een aanrader! Deze winkel biedt goede laptopdeals aan, speciaal voor studenten. Er worden laptops verkocht van verschillende merken. Je kunt er ook terecht voor MacBooks en Chromebooks, en zelfs voor rekenmachines. Vind je het toch wat eng om een laptop online te kopen? Of wil je graag persoonlijk advies hebben? Dan kun je langsgaan bij een van de winkels. Er zijn vestigingen in Eindhoven, Maastricht, Groningen én Utrecht.

Bol.com

Neem een kijkje op Bol.com als je nog studieboeken zoekt! Deze webshop heeft een heel groot aanbod. Er worden boeken verkocht voor veel verschillende studierichtingen. Vaak worden er kortingsacties gehouden en door de handige zoekmachine zijn de boeken makkelijk te vinden. Zo kun je zoeken aan de hand van het ISBN. Bovendien worden er niet alleen nieuwe, maar ook tweedehands exemplaren verkocht. Dit kan erg schelen in de prijs! Bovendien heeft Bol.com een groot assortiment, dus je kan er ook leuke games, lekkere parfums of nieuwe headphones vinden. 

Meer studentennieuws

bomen planten
Nieuwe mensen ontmoeten in Groningen, vrienden
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden