← Terug naar overzicht

Kerstmarkten in Groningen

Kerst komt alweer dichterbij... Kerstmarkten bezoeken horen ook echt bij Kerst. Wij hebben een paar kerstmarkten in Groningen voor jou op een rijtje gezet!

Kerstfair Groningen

Op deze kerstmarkt kun je alle inkopen voor Kerst doen die je nodig hebt. Van kerstlichtjes voor in de boom tot kerstsokken die je boven de openhaard kan hangen, alles wat te maken heeft met kerst is hier te halen. Ook kun je winterse culinaire lekkernijen eten om alvast in de sfeer te komen. De entree is €8,-.

Datum: 30 november, 1 en 2 december 2018
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: MartiniPlaza, Groningen

Zweedse kerstmarkt Groningen

Deze kerstmarkt is één en al Zweeds, er is verder van alles te doen, zo kun je luisteren naar een kinderkoor of kijken naar een houdhakker die een kerstboom maakt. Verder kun je er allerlei kerst attributen. De markt is in de Oude Suikerfabriek wat natuurlijk een leuk uitstapje is om daar ook een kijkje te nemen. Ook op deze kerstmarkt betaal je €6,- entree.

Datum: 8 en 9 december
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Oude Suikerfabriek, Groningen

Kerstmarkt Martinikerk

Dez kerstmarkt Martinikerk staat bekend om zijn oude nostalgische kraampjes. Hier zijn veel leuke cadeaus, lekkernijen en drinken te krijgen. Verder is de locatie prachtig en gebruiken ze de locatie met leuke verlichting. De entree is €12,-.

Datum: 15 december
Tijd: 12.00-19.30
Locatie: Martinikerk

WinterWelVaart Groningen

Deze kerstmarkt is anders dan alle andere, in plaats van een kerk of een plein is hier de kerstmarkt verplaatst naar de grachten. Er zijn zo’n 25 schepen open voor publiek om een kijkje op te nemen. Ook kun je op een schip overnachten. De entree is gratis!

Datum: 21, 22 en 23 december
Tijd: 12.00-00.00 (23 december is het van 12.00-18.00)
Locatie: Hoge-, Lage- en Kleine der A

Als je twijfelt kun je altijd op de websites kijken van de verschillende kerstmarkten. Fijne Kerst alvast!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op