← Terug naar overzicht

De lekkerste shared dining restaurants in Groningen

Shared dining is een nieuw, hip concept wat veel verschillende restaurants tegenwoordig toepassen. Ook in Groningen zitten verschillende restaurants met dit gezellige concept, waarbij je kleine gerechtjes deelt met je tafelgenoten. Hieronder vind je mijn favoriete shared dining restaurants in Groningen!

Het Concerthuis

Het Concerthuis is misschien wel één van de bekendste shared dining restaurants in Groningen. Door de grote variatie aan gerechten, is dit restaurant een aanrader voor studenten die gezellig een avondje ergens willen eten.
Adres: Poelestraat 30

Grand Café Mr. Mofongo

In dit Grand Café kan je volgens shared dining eten, maar ook een normaal hoofdgerecht bestellen. Er zijn verschillende specialiteiten bij Mofongo, zoals de BBQ XL, Verde XL en de Rosso XL. Voor niet al teveel geld kun je hier heerlijk eten.
Adres: Oude Boteringestraat 26

Asia Today

Dit Aziatische restaurant serveert veel gerechten op de shared dining manier. Zo hebben ze Peking eend, verse Sashimi en Vietnamese Pho. Voor de liefhebbers van de Aziatische keuken is Asia Today echt een aanrader.
Adres: Nieuwe Ebbingestraat 74

The Pool Groningen

Dit hippe restaurant heeft allerlei gerechten, van ontbijt tot diner kun je hier terecht. ’s Avonds kun je genieten van kleine hapjes zoals Pakoras, BBQ chicken wings of bitterballen. Deze worden op de shared dining manier geserveerd. The Pool is een tof restaurant voor de hippe studenten onder ons.
Adres: Boterdiep 9

Meer studentennieuws

Studenten kamer
tv top 5
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden