← Terug naar overzicht

Leuke Groningse activiteiten in januari

 Ook in januari is er weer genoeg te doen in de stad Groningen. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Eurosonic Noorderslag

Elk jaar vindt Eurosonic Noorderslag plaats in Groningen. Dit festival is speciaal voor nieuw talent in de popmuziek. Artiesten uit heel Europa komen deze drie dagen naar Groningen om hun stem te laten horen. Het publiek ontdekt misschien we de nieuwe artiesten. Een mus om heen te gaan!
Datum: 17 januari tot en met 19 januari
Entree: Vanaf €28,50
Locatie: Heel Groningen

Ice Carving

Op de Vismarkt wordt je van alles verteld over Ice Carving. Ook worden er demonstraties gegeven en maken de kunstenaars bijvoorbeeld de Martinitoren of een paard van ijs. Na dit alles mag je zelf ook aan de slag, als dat maar goed komt.

Datum: 8 januari
Tijd: 12.00-16.00
Entree: Gratis
Locatie: Vismarkt, Groningen

Muziekquiz

Op 16 januari, de avond voordat Eurosonic begint kun je je kennis over alle soorten muziek alvast testen in Het Heerenhuis. Tijdens deze quiz zijn er verschillende rondes en kunnen er op het einde prijzen gewonnen worden. Je team mag uit maximaal 5 personen bestaan.
Datum: 16 januari
Tijd: 19.30 uur
Entree: €10,- per team
Locatie: Het Heerenhuis

Beer yoga

Op 29 januari kun je tijdens de yogales ook genieten van een heerlijk biertje. Net als vorig jaar organiseert de USVA twee sessies Beer Yoga wat ontzettend populair was. Je kunt je opgeven via de USVA site, maar vol=vol!
Datum: 29 januari
Entree: €5,-
Locatie: USVA

King of darts

OP 22 januari barst de wedstrijd los tussen deelnemers die eerder hebben gestreden in Enschede bij de wedstrijd King Of Darts. Dit was in Enschede een groot succes, en nu komen ze eindelijk naar Groningen. Dus alle dartsliefhebbers opgelet! De Platina-tickets(de tickets met de beste plekken) zijn helaas uitverkocht. Maar de reguliere tickets zijn er nog.
Datum: 22 januari
Entree: vanaf €30,-
Locatie: Martini Plaza

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Logo Kroton
Abonneren op