← Terug naar overzicht

De leukste koffietentjes van Groningen

In Groningen barst het van de leuke koffietentjes. Als je alleen al door de Heerenstraat loopt, spot je er al een stuk of 5. Maar welke koffietentjes in Groningen zijn nou echt de moeite waard?

Coffee Company

Dit is de bekendste plek om lekker koffie te drinken, terwijl je uren naar buiten kunt turen naar de voorbijgangers die je passeren. Coffee Company heeft 2 locaties in Groningen en is een heerlijke plek om te relaxen of te studeren. Elke dag staan er weer tientallen MacBooks voor het raam waar wild op wordt getypt. Deze zaak is voor de bezige bij die even tot rust wil komen.
Adres: Oude Ebbingestraat 39
Adres(2): Carolieweg 33

Cappuvino

High Class koffie. De zaak is super chique, en al is het wat duurder, je krijgt er écht iets lekkers voor terug. Je hebt fantastisch uitzicht over de Vismarkt, terwijl je kunt genieten van je Latte of goede wijn met heerlijke Cheese Cake. Voor een eerste date is Cappuvino echt een fantastische plek.
Adres: Vismarkt 1

Elmer’s Koffie, Lunch en meer

Dit gezellige koffietentje in een mooi pand is the place to be als je van lekkere en knusse koffie houd. De werknemers zijn ontzettend aardig en de koffie wordt met veel liefde geserveerd. In de zaak is het lekker rustig, dus kun je er heerlijk tot rust komen.
Adres: Nieuwe Ebbingestraat 62

P.S Koffie, thee & taart

Bij dit leuke koffietentje zit je lekker knus en je kunt er heerlijke koffie met gebak bestellen. Ook de chocolademelk is een aanrader bij deze zaak. Voor de echte koffieleuten is dit de ultieme plek om je zondagmiddag door te brengen.
Adres: Oude Kijk in ’t Jatstraat 24

Kattencafe Poeslief

Dit is misschien wel de meest geliefde koffiezaak in heel Groningen. Bij binnenkomst is het meteen een ander koffietentje dan normaal. Je wordt omringt door knorrende katten die maar al te graag bij je op schoot willen. Deze tent is perfect voor kattenliefhebbers én koffie.
Adres: Nieuweweg 14

Meer studentennieuws

introductieweek
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden