← Terug naar overzicht

Leuke plekken om Valentijnsdag te vieren in Groningen

Het is weer bijna tijd voor de dag van de liefde, en dat moet dit jaar goed gevierd worden op misschien wel de volgende locaties in Groningen. 

't Feithhuis

In 't Feithhuis kun je vanaf begin februari tot Valentijnsdag genieten van een glas heerlijke champagne en een driegangenmenu voor een toffe prijs. Dit alles voor maar 35 euro per persoon! Dus wil je samen een avond om nooit te vergeten? Dan is dit absoluut een aanrader.

Queer speeddating

Nooit je ware liefde gevonden, en deze toch nog een keer proberen te zoeken? Dat kan, tijdens het Queer Speeddating, georganiseerd door The Groningen Feminist Network Events Committee en Ganymades. Op 14 februari gaat het speeddaten los in het Pakhuis!

Het Strokasteel

Altijd al eens op een bijzondere locatie willen overnachten? Dat kan nu, in een strobed! In het boerendorpje Oldehove hebben boeren een nieuw hotel geopend in hun boerderij. Je kunt voor 65 euro per persoon per nacht een plekje bemachtigen in dit koeienparadijs!

Prinsenhof Groningen

In dit verstopte hofje van Groningen vind je de allermooiste kunstwerkjes van heel Groningen. Hier kun je je lief mee naar toe nemen om helemaal tot rust te komen, en de Groningse cultuur helemaal op te snuiven.

Fijne Valentijnsdag!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

lenovo laptop
acer chromebook
Abonneren op