← Terug naar overzicht

De leukste sportactiviteiten in Groningen

Al weer afgestapt van je januari-dieet? Tijd om deze sportactiviteiten te proberen!

Kardinge

In deze megahal zijn allerlei verschillende sportactiviteiten te vinden. Zo kun je er schaatsen (alleen niet in de zomer!), zwemmen, indoor tennissen en – persoonlijk het leukste – ook klimmen. Kardinge beschikt over één van de grootste ‘klimmuur van Europa’, die buiten Kardinge staat.

ACLO

Voor studenten studerende aan de RUG of de Hanze is de ACLO de perfecte work-out plek. Voor 60 euro per jaar kun je onbeperkt sporten en verschillende groepslessen volgen. Naast deze groepslessen kun je er ook voor kiezen om een cursus te doen voor een bijzondere sport. Zo kun je vrijwillig uit een vliegtuig springen, leren schieten of paaldansen.

USVA

De USVA is normaal gesproken het cultureel centrum voor studenten in Groningen. Maar wat sommige mensen niet weten is dat de USVA ook verschillende (gekke) sportactiviteiten organiseert. Zo was er laatst Beer Yoga, maar kun je ook leren dansen of andere culturele sportactiviteiten doen!

Bowling

Naast de vele activiteiten die er in Groningen te doen zijn, is een Bowlingcentrum ook niet onbelangrijk. In Groningen zijn verschillende plekken waar je zoveel strikes wilt gooien als je wilt. Naast het bowlen is er altijd tijd voor een lekker drankje of babbel.

Een hele hoop sportactiviteiten op een rij, welke ga jij als eerste uitproberen?

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden