← Terug naar overzicht

Waar kan je lekker eten online bestellen?

Even geen zin om voor de zoveelste keer te koken? No worries, Thuisbezorgd.nl staat bomvol restaurants met de allerlekkerste gerechten, die met geluk binnen 15 minuten voor je neus staan. Bij deze restaurants kan je lekker online eten bestellen in Groningen.

Foodmaster

Foodmaster heeft eigenlijk alles wat je fastfoodhartje begeerd. De recensies zeggen het al, 1645 mensen geven gemiddeld een cijfer waar je U tegen mag zeggen. Van de 5 sterren geven de mensen een 4,5. De bezorging is goed op tijd en ook de kwaliteit van het eten is erg goed, warm en lekker. De populairste gerechten zijn de beefburger met 100 gram kaas, de hotdog en de grote patat.

Spare Rib Express

Als je dol bent op spareribs, dan is Spare Rib Express dé thuisbezorger voor jou. Ook de recensies van deze zaak zijn uitstekend. Meer dan 3000 mensen geven een 4,5 van de 5 sterren voor de service en het eten. De box die je krijgt als je een menu bestelt, is fantastisch, van servetjes tot vorken het zit er allemaal in. De populairste gerechten zijn het spareribs menu en de 650 gram spare ribs.

Hungry Mishka

De Hungry Mishka is een thuisbezorger met allerlei verschillende burgers. Van veggi tot burgermenu’s: voor elke burgerlover is er iets lekkers. Veel recensies zijn er niet, maar de recensies die er zijn geven een 4,5 van de 5 sterren. De populairste gerechten zijn verschillende Quesadilla’s en de veggieburger.

Vapiano

Dit Italiaanse restaurant heeft allerlei verschillende Italiaanse gerechten die goed in de smaak vallen bij pizza en pastalovers. Van de bijna 500 beoordelaars krijgt de Vapiano een 4.0 van de 5 sterren. De bekenndste gerechten zijn de Pasta gamba e spinaci en Pasta carbonara.

Wabi Sabi

Wabi Sabi heeft veel verschillende Aziatische gerechten. Het restaurant is vooral ingesteld op sushi, die bij alle recensies goed in de smaak vallen. Zo’n 160 recensies geven een 5 van de 5 sterren. Een topscore dus! De meest populaire gerechten zijn de Sake Box en de Crazy salmon roll.

Na al deze thuisbezorgers heb ik zelf ook wel honger gekregen... Ik denk dat ik maar even rond ga neuzen tussen de verschillende thuisberzorgers!

Meer studentennieuws

woonkamer
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden