← Terug naar overzicht

4x zo val je op met je vriendengroep of studentenvereniging!

Ga jij elk jaar met dezelfde vriendengroep op vakantie? Of ben je lid bij een sport-, studie- of studentenvereniging? Dan heb je genoeg redenen om zo nu en dan met je groep op te vallen! Maar hoe pak je dit nou eigenlijk aan?

1. Customize je outfit!

Elke student laat wel eens kleding bedrukken, maar om er écht uit te springen moet je natuurlijk wel goed nadenken over het ontwerp. Zorg bijvoorbeeld voor een goede leus, een hele opvallende print of een hilarische afbeelding! Denk vooral out of the box. Want zeg nou zelf: soms is het gewoon supergrappig om met z’n allen collectief voor lul te lopen!

2. Organiseer een episch feest

Wil je dat heel Groningen over jou en je vriendengroep of studentenvereniging praat? Zorg dan dat je een feest organiseert waar nog jaren over nagepraat wordt! De beste tip is om vooral groots te denken. Nu snap ik dat je bij een lustrum voor je jaarclub natuurlijk meer middelen tot je beschikking hebt. Maar ook met een kleine budget kan je fantastische feesten organiseren. Ga bijvoorbeeld in gesprek met je sportclub of je iets in het clubhuis kunt organiseren voor de hele sportvereniging en andere genodigden. Wil je iets met je vriendengroep organiseren? Dan doen huisfeesten het ook altijd goed. Zeker als een van je vrienden in een supergaaf pand woont! Let bij huisfeesten wel op dat je je aan de regels van gemeente Groningen houdt.

3. Bind je vrienden aan je vast

Dit klinkt misschien een beetje gek, maar dit is dé manier om op te vallen en je maten niet kwijt te raken! Handig dus als je bijvoorbeeld met een grote groep naar een festival gaat.  Hoe jullie je aan elkaar vastbinden kan natuurlijk op verschillende manieren. Of je nu gaat voor handboeien, lintjes of een stuk touw. Als je als een soort ravende rups het terrein overtrekt, dan val je natuurlijk hartstikke op!

4. Ballonnen of fietsvlaggen

Dit is dus nog zo’n handige manier om op te vallen en elkaar niet kwijt te raken. Bind allemaal een heliumballon om je pols of zo’n oranje fietsvlag aan je rugzak en je ziet elkaar van mijlenver al aankomen! Op een festival doet die heliumballon het trouwens ook goed bij de vrouwen, mocht je nog op zoek zijn naar een date ;).

Meer studentennieuws

woonkamer
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden