← Terug naar overzicht

De lekkerste ijssalons van Zwolle!

Het wordt weer zomer! En wat doen we het allerliefste als het zonnetje schijnt en je elke moet uitrusten door de hitte? Juist, het is tijd voor een lekker verkoelend ijsje. Gelukkig zit er altijd een ijssalon in de buurt. Ik selecteerde de lekkerste ijssalons in Zwolle voor jou!

IJssalon Salute

Sinds 1997 is ijssalon Salute al gevestigd op een van de mooiste plekken in de binnenstad van Zwolle. De salon onderscheid zich dagelijks met heerlijk vers bereid Italiaans schepijs. Elke dag van de week kan je kiezen uit meer dan 40 verschillende soorten ijs. Naast de reguliere smaken zoals aardbei en banaan heb je nog meer lekkere smaken in het vaste assortiment zoals Ciambella (cakebeslag) en Toffee. Daarnaast hebben ze ook nog een breed aanbod aan wisselsmaken. De naam zegt het al, deze kunnen elke dag verschillen. Extra veel keus dus. Ook is er ijs voor diabetici, lactose- en glutenvrij is. Bezoek Salute en ontdekt alle smaken!

Talamini

Talamini heeft meerdere locaties en is gelukkig ook in Zwolle gevestigd. De smaakvolle ijssalon ligt aan de Grote Markt. Je kan hier de lekkerste ijssmaken uitproberen. Mocht je een keer wat anders willen dan kan je ook kiezen voor verschillende coupes, zoals de Caramello of de Café Glacé Garni. Bij Talamini kan je ook een ijsjes cadeau doen, ze hebben namelijk hele leuke cadeaukaarten! In de leuke ingerichte ijssalon kun je naast een ijsje eten ook heerlijk loungen en genieten van een Italiaans focaccia-broodje. Op een zonnige dag kun je ook buiten genieten, er zijn namelijk meer dan 200 zitplaatsen op het terras!

Dondo

Dondo heeft ieder ijsseizoen weer overheerlijke Italiaanse ijssmaken voor je klaarstaan. Je kan kiezen uit maar liefst 36 ijssmaken en verschillende coupes die je zelf kunt samenstellen. Mocht je zin hebben in een softijsje, dan ben je hier ook op de goede plek. In de zomer kan je ook kiezen om plaats te nemen op het terras met 80 zitplaatsen en te genieten van een van de milkshakes. Deze zijn gemaakt van Italiaans ijs en dus extra lekker! Ook als het minder warm is zijn ze open, je kan dan heerlijk thee- of koffieleuten onder het genot van een cappuccino, koffie verkeerd of Latte Macchiato.

Fijne zomer en geniet van je ijsje!

Meer studentennieuws

woonkamer
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden