← Terug naar overzicht

Opvallen met je vereniging, vriendengroep of sportteam? Ontwerp je eigen sokken of stropdas!

Ga jij ieder jaar met je vriendengroep een lang weekend weg? Zit je sinds dit jaar bij een studentenvereniging? Of misschien zit je wel bij een vriendenteam. Dan heb jij er vast wel eens over nagedacht om voor jouw groep gepersonaliseerde items te laten maken. Want hoé tof is het als jullie ergens lopen en iedereen ziet waar jullie vandaan komen, wat jullie doen of dat jullie simpelweg bij elkaar horen. Maar hoe pak je dat aan?

Wat wil je customizen?

Er is tegenwoordig van alles mogelijk. Heb je je eigen onderneming? Stap dan 's ochtends de deur uit met sokken waar jouw logo in zijn gebreid. Of wil je liever een das met de naam van je vereniging erop? Of misschien een damessjaal, vlinderstrikken, bretels, chokers, manchetten of sierkussens. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het personaliseren met een logo, illustraties of tekst. En dat allemaal gemaakt met een hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Sokken

We komen langzamerhand een beetje in de fase waarin we heel blij worden van een goed paar sokken. Helemaal geweldig dus als de sokken worden gebreid met jouw logo of naam van je (sport)vereniging erop. Bij Topsokken kun je normale sokken laten maken, maar ook voetbal- en tennissokken. Dan lopen jij en je teamgenoten er komend seizoen in stijl bij. Je kunt ze zelf ontwerpen, of vragen of zij het voor je doen. Hoe dan ook, die sokken worden supergaaf! Ze zijn al te bestellen vanaf de kleine oplage van 50 paar sokken. 

Dassen

Wat helemaal tof is als je bij een studentenvereniging zit, is als iedereen een custom made stropdas om heeft. Die kun je bij StudentenDassen laten weven met jullie eigen logo, kreet of andere illustratie. StudentenDassen heeft ook de dassen gemaakt die in de serie Feuten zijn gebruikt. Hoe tof is dat! Er zijn ook vlinderdassen en als de vrouwen graag een sjaal van echt zijde willen in dezelfde stijl, is dat ook helemaal geen probleem. Dassen kun je al bestellen vanaf 25 stuks. 

Andere opties

Stapt je broer binnenkort in het huwelijksbootje? Steel de show door je eigen manchetknopen te ontwerpen. Of gooi hoge ogen door bretels aan te trekken naar dat feestje van je studentenvereniging met je eigen design. Wedden dat je opvalt? De kwaliteit is hoog, en de prijs valt erg mee. Dus heb jij binnenkort een vriendenweekend, heb je nieuwe custom made producten nodig voor jouw (sport)vereniging, of wil je gewoon originele dingen dragen? Dan weet je wat je te doen staat!

 

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden