← Terug naar overzicht

Activiteiten in de maand juli in Groningen

De vakantie staat voor de deur voor de meeste studenten, en dat betekent genoeg vrije tijd voor leuke dingen! Gelukkig is er in Groningen altijd wat de doen, lees wat je kunt doen hieronder!

Paradigm Collective Afternoon

Locatie: Paradigm Terrein
Datum: 14 juli 2019

Dit jaarlijkse evenement is het voorproefje op het daadwerkelijke Paradigm Weekend in augustus. Deze dag bestaat uit techno-muziek, drankjes en waarschijnlijk heel veel dansjes. De line-up van deze dag bestaat uit grote techno-producenten en het evenement is dus een must voor de grootste technolovers!

Dance at the beach

Locatie: Kardingerplas
Datum: 20 juli 2019

Zin om uit je dak te gaan op goede muziek en met leuke mensen om je heen? Op 20 juli 2019 om 15:00 start het evenement Dance At The Beach bij de Kardingerplas. Dit evenement staat bekend om de relaxte muziek en het lekkere drinken. Ook heb je de mogelijkheid een snelle duik te nemen in de plas want het zal warm worden! Klinkt best aangenaam? Kom vooral een kijkje nemen!

Zomermarkt

Locatie: Vismarkt, Groningen
Datum: 28 juli 2019

Elk jaar worden er op de vismarkt verschillende vlooienmarkten gehouden, ook op 28 juli 2019. Tijdens deze markt kun je al je troepjes en prulletjes kwijt op een authentiek ‘verkoop-kleedje’. Wil je liever zelf aan de wandel? Dan kun je er ook voor kiezen om dat kleedje achterwege te laten en je laatste contact geld op te sporen, zodat je éindelijk een tweedehands ventilator kunt kopen op de markt! Zien we je daar?

Zomerstad Groningen

Locatie: Binnenstad Groningen
Datum: 29 juli 2019 – 4 augustus 2019

Dit evenement – wat stiekem een beetje is bedoeld voor jonge gezinnen – vindt 4 dagen plaats op verschillende plekken in de binnenstad van Groningen. Tijdens dit evenement worden veel verschillende gratis activiteiten aangeboden vanuit de gemeente Groningen. Als je nieuwsgierig bent is het zeker een bezoekje waard! Dus loop snel de binnenstad in, en laat je onderdompelen in de gratis activiteiten!

Weet jij nog meer evenementen in de maand juli? Laat het ons weten!

Meer studentennieuws

https://unsplash.com/photos/ZLTlHeKbh04
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden