← Terug naar overzicht

Ultieme gadgets voor de fusie van jouw studentenhuis

tafelvoetbal

Met de winter in het vooruitzicht, zijn de huisborrels steeds vaker binnen. Die overgangsperiode is altijd even wennen. In de zomer kon je nog lekker voor de deur zitten met een biertje, varen met een verenigingssloep of gewoon een balletje trappen. Binnen in de fusie ben je toch beperkt en is het een stuk lastiger om een groot gezelschap te vermaken. Daarom in deze blog: de ultieme gadgets voor de fusie!

Tafelvoetbal

Tafelvoetbal doet het altijd goed (zelfs bij vrouwen). Het is dan ook een goede investering om de wintermaanden door te komen met je huisgenoten. Je hebt al een goede voetbaltafel in jouw fusie onder de €100, bijvoorbeeld via Strayshop.

Pooltafel

Ook pooltafels zijn razend populair om je binnen te vermaken. Met deze investering voor jouw fusie bespaar je - als het goed is - ook nog geld. Als jouw studentenhuis een pooltafel heeft, hoef je namelijk niet meer naar het poolcafé. En met een beetje geluk maken jouw clubgenoten ook gretig gebruik van de pooltafel. Kunnen ze mooi een kratje meenemen als ze komen poolen.

Tafeltennis

Het prettige aan deze gadget is dat je hem moeiteloos opklapt. Heb je dus niet zoveel ruimte in de fusie, maar ben je wel op zoek naar een spel om je tijdens de wintermaanden te vermaken? Dan is tafeltennis de gadget voor jouw studentenhuis!

Airhockey

Airhockey is in de meeste speelhallen favoriet van jong en oud. Maar je hebt dus ook gewoon airhockeytafels voor in huis. Met deze klassieker scoort jouw huis geheid punten bij de gasten.

Beamer

De laatste gadget die jouw fusie een directe upgrade geeft, is een beamer. Projecteer het beeld op een witte muur en je bent klaar voor de ultieme movie night. The Godfather met je clubgenoten of The Notebook met je scharrel. Zo kom jij de winter wel door!

Zijn het schrale tijden voor jou en je huisgenoten? Dan kun je je natuurlijk ook prima vermaken met drankspelletjes. Eerder schreven wij over de leukste (onbekende) drankspelletjes!

Meer studentennieuws

zomerse recepten
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden