← Terug naar overzicht

Dit zijn de leukste oud en nieuw feesten in Groningen!

Vuurwerk oud en nieuw

Je hebt je rond gegeten tijdens kerst, en alle verplichte familiebezoeken gehad. Gelukkig is het nu tijd voor een heel anders soort feest; oud en nieuw! Hieronder vind je een overzicht van de leukste oud en nieuw feestjes in Groningen om knallend 2020 in te gaan!

Paradigm Trilogy

De echte feestvierders kunnen tijdens oud en nieuw terecht bij Paradigm. Ze pakken de jaarwisseling groots aan, met een pre-NYE (28 december), NYE (31 januari), en een NYD (1 januari) feest. Tijdens oud en nieuw zelf kan je feesten vanaf negen uur ’s avonds tot zeven uur in de ochtend op techno, house en electro muziek. De early bird tickets zijn al uitverkocht, dus je moet er waarschijnlijk snel bij zijn als je hier heen wil.

Locatie: Suikerlaan 2
Prijs: €31,50

KopjeK NYE Houseparty

Tijdens oud en nieuw zorgt KopjeK voor een house party – maar dan in het groot. De sfeer lijkt op dat van een gezellig en warm huisfeest met Perzische tapijten, luie hangstoelen, schemerlampen en overal planten. Tot zeven uur ‘s ochtends wordt er door verschillende dj’s house muziek gedraaid waar je met z’n allen op los kan gaan.

Locatie: Helsinkistraat 6
Prijs: €21,99 (inclusief servicekosten)

De Drie Gezusters Upstairs

Terwijl de feesten van Paradigm en KopjeK redelijk ver weg liggen, kan je ook gewoon in het centrum feesten. De Drie Gezusters Upstairs geeft bijvoorbeeld hun jaarlijkse oud en nieuw feest “NYE:2020 we love 2020”. Bij de Drie zit je niet per se vast aan één feest met een bepaald thema en muziekgenre; er zijn namelijk 11 verschillende feesten op deze locatie!

Locatie: Grote Markt 36-39
Prijs: €20,99 (inclusief servicekosten)

Huize Maas

Dit jaar kan je naar “Happy Feelings x terug naar toen NYE special” in Huize Maas. Tijdens deze throwback party wordt er muziek gedraaid uit de 90’s en 00’s en zijn er genres zoals RnB, disco en house te horen.

Locatie: Vismarkt 52
Prijs: €31,99 (inclusief servicekosten)

Andere feesten

Er zijn te veel feesten om op te noemen. In het centrum alleen al kan je verder naar Ocean41, Enzo, Wolter Wolthers, Chupitos, het Pakhuis en nog veel meer. Je kan oud en nieuw natuurlijk ook kleiner of met alleen je eigen vrienden vieren. Dan kan je je eigen feestje bouwen of samen naar het aftelmoment op de Vismarkt gaan.

TIP: bij veel feesten mag je pas vanaf een bepaalde leeftijd naar binnen, dit moet je dus van tevoren even bekijken.

Als je de oud en nieuw feestjes wel een keer gezien hebt, kan je ook iets heel anders doen tijdens de jaarwisseling. Hoe en waar je ook besluit oud en nieuw te vieren, ik wens je een fijne en veilige jaarwisseling!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op