← Terug naar overzicht

Hier vind je goedkope laptop- en telefoonopladers!

Het is vast herkenbaar: je raakt je telefoonoplader kwijt of de draadjes van je laptopoplader steken alle kanten op. Je oplader is dus nodig aan vervanging toe. En soms is het gewoon handig om extra opladers in huis te hebben. Maar we begrijpen ook dat het kopen van een telefoon- of laptopoplader een uitgave is die je het liefst zo lang mogelijk uitstelt. Een goede oplader is namelijk hartstikke duur. En wij kunnen wel betere uitgaven bedenken dan een oplaadsnoertje: uitgaan, uiteten, winkelen en koffie op de hogeschool of universiteit... Daarom hebben we voor jou de gouden tip om te besparen op opladers! 

Goedkope opladers van goede kwaliteit

Met de opladers van Kabelmaatje hoef jij je bankrekening niet te plunderen. En deze goedkopere opladers zijn ook nog van goede kwaliteit. Ze hebben opladers voor je iPhone, Macbook, Samsung en Huawei die allemaal zijn getest op echtheid. Dat betekent dat de opladers origineel zijn en je telefoon of laptop niet beschadigen.

Voordelen van extra opladers

Omdat deze laptop- en telefoonopladers een stuk goedkoper zijn, kun je ook meteen extra opladers aanschaffen. Dit is hartstikke handig en wel om de volgende redenen:

Altijd een oplader binnen handbereik

Heb jij er ook zo'n hekel aan om uit je bed te strompelen, omdat je je oplader in de woonkamer hebt laten liggen? Of kun je jezelf wel voor je kop slaan dat je naar de universiteit bent gegaan zónder je laptopoplader mee te nemen? Het overkomt vrijwel iedereen. Met een een extra oplaadkabeltje in je tas, heb je altijd een oplader binnen handbereik. Zo vergeet je dus nooit meer om je laptopoplader mee naar je studie te nemen. Maar onthou: haal die opladers thuis dus niet uit je tas!

Extra opladers voor je bezoek

Komen jouw vrienden vaak bij je chillen in de fusie? Of heb je regelmatig een logeerpartijtje? Dan is het altijd handig om extra opladers in huis te hebben. Zo hoeven je vrienden niet te vechten om die ene oplader tijdens het indrinken. En je voorkomt dat je scharrel stiekem na het slapen gaan zijn of haar telefoon aan jouw oplader legt!

Een extra oplader bij je ouders of vriend(in)

Ben jij echt zo iemand die de hele week met een rugzak van slaapplek naar slaapplek trekt? Ik snap je, want ik slaap elke week wel een paar avonden bij mijn ouders of vriend! Maar hoe vervelend is het als je jouw enige oplader dan vergeet bij je ouders of vriend(in)?! Dit is mij zo vaak gebeurd, dat ik nu standaard een extra laptop- en iPhone oplader bij mijn ouders én vriend heb liggen. Zo heb je geen stress meer dat je een weekend zonder telefoon of laptop hoeft door te brengen ;).

Meer studentennieuws

https://unsplash.com/photos/ZLTlHeKbh04
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden