← Terug naar overzicht

Deze Groningse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Eten afhalen in Groningen tijdens corona

Nu we even niet meer uiteten kunnen, is het afhalen of het laten bezorgen van eten wel nog steeds mogelijk. Vele restaurants maken nog steeds jouw favoriete maaltijd klaar, zodat je er nog steeds thuis van kan genieten. Daarnaast werken deze restaurants keihard om hun zaak draaiende te houden. Dus bezoek een van deze Groningse restaurants onder het motto: support je locals.

Wereldburgers

Voor goeie burgers en lekkere friet moet je hier zijn. Wereldburgers heeft verschillende soorten burgers op hun menu staan, waaronder veggie burgers! Je kan bij hier je eten afhalen door even te bellen en je bestelling door te geven. Maar je kan ook je eten laten bezorgen via Ubereats.nl of Fooddrop. Dit gaat volledig contactloos en veilig! Wereldburgers staat iedere dag van 16u tot 21u voor je klaar.

Delfi

Delfi heeft een ruim menu aan Grieks eten. Op dit menu vind je onder andere koude en warme mezedes, vishapjes en Griekse hoofdgerechten. Dinsdag tot en met zondag zijn ze geopend tot 22u. Je kan je eten dus zelf afhalen aan de Ebbingstraat, maar je kan het ook laten bezorgen.

I Love Sushi

Nu je even niet meer voor een paar tientjes van het ‘all you can eat’ concept kan genieten, moet je de sushi maar zelf in huis halen. I Love Sushi heeft een ruime menukaart met lekkere sushi, voordeelboxen en bijgerechten. Je kan hier elke dag afhalen tussen 12u en 21:30u aan de Gedempte Zuiderdiep. Bezorgen is hier ook mogelijk!

Toko Semerang

Voor het écht Indonesisch eten ben je hier op het juiste adres. Toko Semerang heeft een heerlijk menu met allerlei verschillende Indonesische gerechten. Je kan hier onder andere terecht voor satégerechten, groentegerechten en ook voor vega gerechten. De Toko zit aan de Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Van dinsdag tot en met zaterdag kan je hier afhalen tussen 12u en 20u. Je kan je gerecht ook laten bezorgen als je dat wat veiliger vindt.

Let erop dat je op tijd je bestelling doorgeeft als je deze wilt afhalen. Zo kunnen restaurants er rekening mee houden in verband met tijd en drukte. Kook je toch liever je eigen maaltje? Deze drie budgetrecepten kook je voor nog geen 5 euro!

Meer studentennieuws

zomerse recepten
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden