← Terug naar overzicht

De lekkerste sushi restaurants van Groningen (die bezorgen!)

sushirestaurants in Groningen

Op 18 juni is het internationale sushi dag. Een dag waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, maar daardoor niet minder leuk! Sushi is steeds populairder geworden maar helaas is het in deze tijd niet mogelijk om jouw favoriete sushirestaurant te bezoeken. Gelukkig zijn er veel Groningse restaurants die bezorgen tijdens de coronamaatregelen, waaronder veel sushi zaken. Door op deze speciale dag dit gerecht te bestellen van een restaurant in de stad kan jij genieten van een lekkere lunch of avondmaaltijd en support je de lokale ondernemers!

Imono Groningen

Bij Imono kan je van donderdag tot en met zondag van 16:00 tot 21:00 sushi bestellen. Hun kaart is nu natuurlijk wat kleiner, maar er is nog steeds ontzettend veel keuze. Je kan allerlei losse sushi bestellen zoals maki en nigiri wat tussen de 3 en 6 euro ligt. Daarnaast hebben ze poké bowls en fingerfood. Imono heeft ook een enorm aanbod aan variërende sushi pakketten. Ze hebben voordeelpakketten voor één persoon en voor een grote groep. Je kan ook je eigen tweepersoons maki pakket samenstellen voor €26,50. De keuze is dus reuze!

Yasumi Sushi & Grill

Bij Yasumi kan je normaal 2,5 uur onbeperkt genieten van de lekkerste sushi gerechten. In deze bijzondere tijden hebben ze een afhaal- en bezorgservice. Yasumi heeft ook heerlijke sushi pakketen. Voor één persoon heb je bijvoorbeeld keuze uit de salmon lover, de tuna lover en de sushi twin menu’s. Deze pakketten zijn tussen de 16 en 19 euro. Daarnaast hebben ze ook boxen voor twee personen of meer, én je kan natuurlijk ook losse gerechten bestellen. Yasumi heeft keuze uit vier verschillende poké bowls en een enorm assortiment aan maki en nigiri.

Mr. Sushi

Mr. Sushi zit niet alleen in Groningen, maar heeft ook vestigingen in Amsterdam, Maastricht, Utrecht en nog 19 andere plekken in Nederland! Ook voordat corona uitbrak, bezorgde Mr. Sushi al, waardoor hun aanbod iets groter is. Zo is er keuze uit losse nigiri, hosomaki, uramaki, futo maki, temaki, crispy rolls, poké bowls en sushi boxen! Hun pakketten lopen uiteen van een box met 38 stuks voor 27 euro tot een supreme sushi box van 67.50 euro. Mr. Sushi heeft ook een speciale Groningse studentenbox met 64 stuks sushi voor 32.50 euro. Deze kan je delen met al je huisgenoten!

Sushi Mall

Sushi Mall bezorgt bij bestellingen vanaf 40 euro, maar je kan je bestelling ook altijd afhalen. Sushi Mall heeft vier voordeel boxen: een Maki Set met 16 stuks voor 10 euro, een Special Maki Set met 30 stuks voor 37 euro, een Sushi Mix A met 20 stuks voor 20 euro en een Sushi Mix B met 47 stuks voor 47 euro. Daarnaast kan je ook losse sushi bestellen die tussen de 1.50 en 4 euro kosten. Sushi Mall heeft daarbij een groot aanbod aan salades, soepen, gegrilde snacks en zelfs wokgerechten!

TIP: De sushi van Sushi Mall kan je bestellen via UberEats.

Meer studentennieuws

ideale stage vinden
Groningse biertjes
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden