← Terug naar overzicht

Altijd en overal voetbal kijken

canal digitaal

Als student is het belangrijk om up-to-date te blijven van de meest spraakmakende tv shows en series. Gelukkig zijn de streamingsdiensten tegenwoordig niet aan te slepen, maar er mist nog één ding: online live voetbal kijken.

Voetbal kijken anno 2020

Als je geen tv abonnement meer hebt, mis je vooral de live voetbalwedstrijden. Maar ik heb onlangs FOX Sports ontdekt. Nu het balletje na maanden eindelijk weer rolt, heb ik me voorgenomen geen wedstrijd meer te missen. Zo zag ik live hoe Robben zijn eerste minuten maakte voor FC Groningen, hoe Luuk de Jong de wedstrijd van zijn leven speelde in de Europa League finale, en heb diverse andere sporten kunnen volgen. Voor de sport- en met name de voetballiefhebber een absolute must-have! Met het Bomvol abonnement van Canal Digitaal krijg je onder andere toegang tot FOX Sports 1, 2 en 3. Dus je kunt altijd en overal voetbal kijken!

Tv kijken via de app

De Canal Digitaal TV App lost voor mij het grootste probleem van televisie kijken op: ik hoef niet meer thuis in mijn woonkamer te zitten. Met de app op mijn telefoon, tablet en laptop kan ik waar dan ook maar kijken, zolang ik maar een internetverbinding heb. Bovendien biedt Canal Digitaal de mogelijkheid om programma’s terug te kijken, wanneer je even geen tijd had om ze live te bekijken. Voortaan kijk ik mijn favoriete zenders dus waar ik dat wil, wanneer ik dat wil. En daar maak ik dankbaar gebruik van. En weet je eventjes niet wat je moet kijken, want: zóveel mogelijkheden. Klik dan op 'Ontdekken', want hier vind je alle programma's en series in een overzicht. Zo heb je gauw je nieuwe favo serie of programma gevonden die je die avond kan bingen!

Live TV App op je smartphone

De TV app is erg gebruiksvriendelijk. In de TV-gids zie je per zender wat er live is, en wat er gaat komen. Je kunt je favoriete zenders aangeven, zodat je in één oogopslag ziet wat er uitgezonden wordt. Moet je halverwege je programma ineens stoppen met kijken? Geen probleem! Je kunt de live uitzending gewoon even pauzeren. De app onthoudt waar je was, zodat je daarna vrolijk verder kan kijken. Maar er is meer. Zelfs als je even geen zin hebt om tv te kijken, loont het de moeite om de app op te starten. Canal Digitaal biedt namelijk ook diverse films in hun eigen mediabibliotheek.

Over mijn databundel hoefde ik me geen zorgen te maken. De Canal Digitaal Live TV app biedt namelijk de mogelijkheid om zelf je datagebruik te beheren. Is je bundel bijna op? Kies voor een iets lagere beeldkwaliteit, en bespaar op data! Zeker op een mobiele telefoon valt het kwaliteitsverschil reuze mee, waardoor je meer programma’s kunt kijken voor dezelfde hoeveelheid data. En kijk je op de Wifi? Dan geniet je van haarscherp beeld op al je schermen.

Smart TV app

Kijk je toch liever naar je favoriete programma’s op je TV? Dat is geen probleem! Download de Smart TV App of verbind je handheld via je Chromecast met je tv, en je kunt zorgeloos je programma’s bekijken, opnemen en terugkijken. En willen jij en je huisgenoot iets anders zien? Ook dat is geen probleem. Met één abonnement kun je maar liefst op vijf plaatsen inloggen, en op twee plaatsen tegelijkertijd kijken. Dus nooit meer ruzie om de afstandsbediening! Voortaan hooguit nog een discussie om wie het grootste scherm mag claimen.

Eerste maand gratis kijken

Ouderwets TV-kijken werkte voor mij al jaren niet meer. Ik was vaak onderweg, vergat hoe laat mijn show uitgezonden werd, of koos voor een avondje streamen. Maar door de Canal Digitaal TV App ben ik weer helemaal fan. Nog niet helemaal overtuigd? Probeer het zelf! Kijk nu de eerste maand gratis! Daarna betaal je, afhankelijk van de hoeveelheid TV-zenders die je wilt ontvangen, slechts €11,95 of €14,95 per maand. En het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nooit lang ergens aan vast. Ideaal, toch?!

Voetbal kijken met vrienden? Zet dan een borrelplank op tafel, want voetbal gaat niet zonder lekkere hapjes!

Meer studentennieuws

Regelen
budgetteren
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden