← Terug naar overzicht

Vintage meubelwinkels in Groningen

vintage meubels

Soms wil je iets anders dan een standaard studenten KALLAX kast van de Ikea. Als je er dan ook nog een beetje geld voor over hebt is een vintage meubelstuk misschien iets voor jou. Waar je zulke unieke meubels in Groningen kan krijgen lees je hier.

Tim Tom vintage concept store

De eerste vintage meubelwinkel is Tim Tom vintage concept store. Ze hebben een combinatie van Scandinavische (design) meubelen en accessoires uit de jaren 50, 60 en 70. In de winkel hebben ze vooral kleine meubels en accessoires zoals klokken, bloempotten (en plantjes), servies en beeldjes. De rest van de grote meubels en andere items staan helaas in hun nieuwe showroom in Lemmer (Friesland), die te bezoeken is op afspraak. Wel verkopen ze sinds april 2020 ook vintage kleding in hun Groningse winkel. Alle kleding komt uit het noorden van Nederland en word geselecteerd, gewassen en gerepareerd wanneer nodig. Je kan een deel van het aanbod bekijken via Atties.vintage Instagram.

TIP: Er zijn nog veel meer vintage kledingwinkels in Groningen en we hebben nog meer tips om de leukste vintage kleding te scoren.

Adres: Nieuwe Ebbingestraat 19

Verroest

Bij Verroest hebben ze industriële vintage en antieke meubelen en accessoires. De meeste producten in hun winkel komen uit Europa. Wanneer het nodig is knappen ze de items op waardoor je altijd verzekerd bent van de kwaliteit van het product. Verroest is op dit moment aan het verhuizen waardoor je niet naar hun eerdere winkel in het centrum kan gaan. Wel kan je alle producten op de website vinden of contact met ze opnemen als je interesse hebt. Het voordeel is dat ze naar een grotere locatie gaan en het aanbod groter zal worden.

Adres: nog onbekend

The Vintage Industry

Er staan elke dag wel nieuwe vintage meubelen en accessoires bij The Vintage Industry. Het blijft dan ook leuk om deze winkel te bezoeken voor nieuwe vintage items. Naast het snel variërende aanbod hebben ze in hun winkel van 300m2 ook een heel groot aanbod. Ze selecteren unieke en stoere items uit het binnen- en buitenland, passend bij verschillende woonstijlen. Als je een greep van hun vintage aanbod wil bekijken kan je dat doen via hun website of via The Vintage Industry Facebook pagina.

Adres: Ulgersmaweg 141-1

HoekjeDesign

De laatste vintage meubelzaak is HoekjeDesign, op de hoek van het Lage der A. Ze hebben er een mix van vintage designer meubels en unieke objecten. Ook leuk is dat je er een kopje koffie to-go kan halen voor €1,50.

Adres: Verlengde Visserstraat 1

Meer studentennieuws

Studentenleed onderbroek
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden