← Terug naar overzicht

Hier scoor je de leukste kerstcadeaus in Groningen

kerstcadeaus

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zo ver: de feestdagen! Een goede voorbereiding is het halve werk, dus ik heb voor jou de leukste winkels in Groningen opgezocht. Dan kan jij straks snel de leukste kerstcadeaus scoren!

Het Kadocafé

Het Kadocafé is hét kerstwinkeltje van Groningen! Hier kun je altijd al terecht voor de leukste cadeautjes en de lekkerste theesoorten, maar tijdens de feestdagen pakt de winkel helemaal uit met hun prachtige kerstaankleding. Eén en al kerstsfeer in de winkel! Dit is dan ook de juiste winkel om leuke en originele kerstcadeautjes scoren. Wat dacht je van mooie ballen voor in de boom, een rendier of engel ornament of mooie kaarsen in de vorm van een kerstboom. Natuurlijk is de heerlijke thee ook nog steeds te koop en ook zeker een goed idee voor deze koude wintermaanden!

Folkingestraat 22

WAAR

WAAR is een superleuke cadeauwinkel waar je (bijna) alleen maar duurzame producten vindt. Denk aan zelfgemaakte verzorgingsproducten of herbruikbare waterflessen en tassen. Ook vind je hier vegan kookboeken en fairtrade chocolade. Een perfecte plek om een eerlijk en duurzaam cadeau te scoren!

Vismarkt 14

Flying Tiger

Bij de Flying Tiger kun je terecht voor de leukste hebbedingetjes. Voor kleine en goedkope cadeautjes ben je hier aan het juiste adres. In deze winkel hebben ze alledaagse spullen in leuke designs. Denk aan leuke bakjes, zeep dispensers en tandenborstels zodat je badkamer er helemaal hip uitziet. Daarnaast verkopen ze ook speelgoed en leuke spellen. Ideaal voor een jonger broertje, zusje, nichtje of neefje. 

Vismarkt 16

Chocola

Chocola is tijdens elke gelegenheid een goed cadeau! Tijdens de feestdagen ligt de chocola consumptie over het algemeen dan ook hoger. In de stad is heel wat lekkere chocola te vinden. Voor Sinterklaas verkopen veel zaken ook altijd bijzondere chocoladeletters. Bij ChocWorld vind je heerlijke luxe chocola en chocoladeletters. Bij Très Bien worden normale chocoladeletters verkocht, maar ook letters in combinatie met drank. Bijvoorbeeld hun zelfgemaakte Liquor 43 chocoladeletter! Als laatste verkopen ze bij de Chocolate Company enorm luxe chocoladeletters met onder andere pepernoten erop of eentje met fruit en noten. Genoeg keuze dus!

Lokale ondernemers

Zeker in deze tijden hebben veel ondernemers het zwaar. Als je graag lokale winkels wil helpen kan je een kijkje nemen op warenhuis.groningen.nl. Je vindt hier echt van alles! Van sieraden tot schoenen en van posters tot wijnpakketten. Dit alles is aangeboden door verschillende zaken in de stad. Neem vooral een kijkje en steun de lokale ondernemers tijdens de feestdagen!

Eerst nog even wat sparen voordat je kerstcadeautjes kunt kopen? Lees hier hoe je geld overhoudt deze maand!

Meer studentennieuws

soa test
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden