← Terug naar overzicht

Besparen op tv kijken? Zo doe je dat!

tv kijken

Het nieuwe jaar is begonnen en grote kans dat jij ook, net als veel anderen, goede voornemens hebt. Bijvoorbeeld om minder geld uit te geven. En hoe kun je dat beter doen dan besparen op jouw vaste kosten? Je moet er soms even voor gaan zitten, maar uiteindelijk heb je er veel profijt van. Je kunt bijvoorbeeld besparen op je energierekening, op de boodschappen of door minder kleding te kopen, maar je kunt ook besparen op tv kijken! Hoe je dat kunt doen? Dat vertel ik je in deze blog! 

Zenders

Tegenwoordig kijken we vooral series en films, maar hoe leuk is het ‘gewone tv kijken’ ook alweer? Ouderwets zappen op de bank, heerlijk. Tv kijken is allang niet meer zoals vroeger. Je kunt nu namelijk live tv kijken én pauzeren. Dus als je echt niet tot de rust van die belangrijke voetbalwedstrijd kunt wachten met het pakken van een biertje, dan zet je ‘m gewoon op pauze. Handig! Nu hoor ik je al denken: live tv kijken, leuk, maar is dat niet duur? Goed nieuws: nee! Je krijgt bij Canal Digitaal mega veel zenders voor een lage prijs. En de eerste maand gratis.

Films en series

Ben je niet zo van het tv kijken, maar duik je liever op de bank met een goede film of serie? Ook chill! Alleen voor niets komt de zon op, dus ook hiervoor moeten we helaas betalen. De ene serie staat op die en de ander op die, alle kosten van verschillende accounts kunnen flink oplopen. Heb je er al eens aan gedacht om de accounts te delen? Probeer zoveel mogelijk te delen met huisgenoten, een vriend of vriendin of een familielid. Het is mega zonde om zelf een account ergens op aan te maken en daarvoor helemaal te betalen. Dus om hier wat kosten op te besparen, kun je beter een account delen en de kosten lekker splitten. Scheelt toch best veel per maand!

Tip: op Canal+ vind je nu de serie Baron Noir. Dit is de Franstalige versie van House of Cards, maar dan beter. Echt waar ;-)!

Studentenacties

Wij studenten zijn gek op acties. Speciale acties voor arme mensen zoals wij. Je vindt deze acties in sommige kledingwinkels, fastfoodrestaurants en uitjes, maar ook op een tv-abonnement. Chill! Bij Canal Digitaal is een super goede aanbieding voor studenten! Je kunt hier een compleet tv-pakket afsluiten (inclusief ESPN, ESPN2 en ESPN3, voor de sportliefhebbers), daarbij komt dat je ook de beste Europese series kunt kijken. Best wel veel voor een lage prijs! Nog een voordeel: je kunt kijken op vijf verschillende apparaten. Lekker delen met je roomies, dus! En als dit allemaal nog niet goed genoeg is, krijg je ook nog eens de eerste maand gratis en is het daarna maandelijks opzegbaar. Het proberen waard dus!

Van al dat thuis zitten en series bingen, komt er weinig van meer bewegen. Gelukkig kan je gewoon thuis voor de buis sporten terwijl je je nieuwe favo serie Baron Noir aan hebt staan. We vertellen je graag hoe je gemakkelijk thuis kunt sporten!

Meer studentennieuws

sportieve buitenactiviteiten Groningen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden