← Terug naar overzicht

De perfecte bijbaan voor jou als uitgaande student!

Fonky Sales

Ben jij resultaatgericht en heb jij onderhandelingsvaardigheden? Kan jij zelfs ijsjes in de winter verkopen? Dan is een baantje in sales misschien wel wat voor jou. Ben jij op zoek naar een uitdagende en sfeervolle studentenbijbaan in Groningen? Dan is Fonky Sales op zoek naar jou!

Fonky Sales

Fonky Sales is een fieldmarketingbureau die opvallende marketingcampagnes uitwerkt voor diverse merken in Nederland. Fonky Sales biedt de perfecte bijbaan in Groningen als Sales Agent, waarbij een werkdag nooit saai is. Je plant je werkdagen flexibel in en de verdiensten liggen hoger dan gemiddeld. Een salaris van boven de €100,- per dag is wat je kan verwachten bij deze bijbaan. Heb jij nog helemaal geen ervaring in sales, maar zou jij wel graag willen ontdekken wat jij kan? Fonky Sales biedt jou deze kans! Fonky Sales biedt salestrainingen en leert jou de fijne kneepjes van het vak. Ook wordt er veel gefocust op jouw persoonlijke ontwikkeling waar je de rest van je leven profijt van hebt. Daarnaast organiseren ze (buiten corona om) de gezelligste borrels en vetste feesten, het is dan ook niet voor niks dat Fonky Sales door medewerkers ook wel ‘Fonky Family’ wordt genoemd.

Een dag als Sales Agent

Jouw wekker gaat om 08:00 en je staat gemotiveerd op. Je maakt je klaar voor een productieve dag en vertrekt richting de binnenstad van Groningen, naar een van de winkelcentrum in de stad of je staat bij een van de beurzen in de omgeving. Vandaag sta je bij het Groninger Museum en gebruik je alle kennis die je hebt opgedaan tijdens de salestraining van gister. Je staat met gezellige collega's en komt terecht in een flow. Je voert leuke gesprekken en schrijft voordat de klok 12 slaat, al een aantal sales. Je harde inzet beloont, want door de bonusstructuur zie je je inkomsten stijgen en stijgen! Aan het einde van de dag heb je een voldaan gevoel en drink je samen met je collega nog een drankje, want collega’s worden ook vrienden binnen de Fonky Family.

Is het wat voor jou?

De één zit het liefste elke dag weer achter zijn bureautje, terwijl de ander daar niet eens aan wil denken. Iedereen heeft zo zijn voorkeur, maar als jij jezelf niet 5 dagen per week op kantoor ziet zitten, dan is de salesbranche misschien wat voor jou. Als Sales Agent hoef je niet bang te zijn om achter een bureau te zitten, maar ben je juist altijd on the move. Je gaat langs deuren, bent met de mensen op de straat of in het Groninger Museum. Het is natuurlijk een commerciële bijbaan waarbij een salespraatje draait om verkopen, maar het gesprek moet vooral ook heel leuk zijn. Schaaf je communicatieve vaardigheden bij en ontwikkel jezelf!

Kan jij niet wachten om de beste te worden in sales en nieuwe mensen te ontmoeten in Groningen? Met deze sollicitatietips, sleep jij zo die baan binnen bij Fonky Sales! 

Meer studentennieuws

Regelen
budgetteren
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Groningen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden