← Terug naar overzicht

De lekkerste Groningse borrelboxen

borrelen

Heb je zin in een borrel, maar wil je een keer iets anders proberen? Bestel dan eens een lokale borrelbox. Van veganistische box tot een luxe box, je leest hieronder een paar goede opties!

Grokaalbox

De Grokaalbox is een box vol met Groningse producten van ondernemers die het tijdens de Corona crisis moeilijk hebben. Denk bijvoorbeeld aan de Soepwinkel, de Kaaskop, Wadapartja, de Groene Stoel, Martinus en Baxbier. De doos is voornamelijk gevuld met eten en drinken, maar er zitten ook een aantal andere leuke dingen in. De inhoud van de box verandert elke twee weken, dus als het je bevalt kun je 'm gewoon nog een keer bestellen. De box is online te bestellen op maandag tot en met woensdag, waarna je 'm kunt ophalen of laten bezorgen op de vrijdag.

TIP: Je kunt de box ook als verrassing of cadeau voor iemand anders bestellen. Bij het bestellen zet je in de opmerkingen dat het een verrassing is, met daarbij een leuk berichtje voor de ontvanger. Hoe leuk?

Prijs: €55,- bij bezorging, €50,- bij afhalen.

Wadapartja

Het kan zijn dat je iets van Wadapartja in de Grokaalbox krijgt, maar je kunt ook een volledige Wadapartja borrelbox bestellen! Ze hebben twee heerlijke opties. De originele box bevat kaas, chorizo, ham, nootjes, druiven, groenten met dips, brood en huisgemaakte nachochips. Of ga je voor een vegan borrelbox met onder andere vegan wortel hotdogs, geroosterde pompoen met truffelmayo, kaas, olijven, hummus en huisgemaakte kaasstengels. Binnen drie kilometer van Wadapartja Zuiderdiep komen ze de box bezorgen, maar als je verder weg woont dan kun je ze gewoon even bellen om de opties te bespreken. 

Prijs: €8,50 per persoon

Barrel Wijnlokaal

De borrelbox van Barrel Wijnlokaal is voor degenen die misschien net iets luxer willen borrelen. In de BarrelBox krijg je namelijk drie kazen met garnituur, tortillachips met huisgemaakte BBQ-saus, mini muffins, gefermenteerde groenten met smokey dip, een desembroodje, een flesje olijfolie met kruiden en specerijen en een (wisselend) smeerseltje. Als dat allemaal nog niet genoeg is dan kun je er ook nog andere lekkere dingen bij bestellen die alleen beschikbaar zijn in combinatie met de BarrelBox. Denk bijvoorbeeld aan gehaktballetjes in tomatensaus, tapas of bijzondere visconserven. Ook deze box kan je laten bezorgen of zelf ophalen.

Prijs: €26,50

Natuurlijk kun je ook zelf een borrelplank samenstellen en een lekker speciaalbiertje erbij halen, maar tijdens deze tijden mag je jezelf best wel eens verwennen. Geniet ervan!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op