← Terug naar overzicht

De leukste woonwinkels in Groningen

Kom jij binnenkort in Groningen wonen? Of kan jouw studentenkamer wel een make-over gebruiken? Dan ben je op de juiste plek, want in deze blog vertel ik je meer over de leukste woonwinkels in Groningen.

Living27

Ben je fan van een industriële look? Dan is Living27 de juiste woonwinkel voor jou. Deze zaak is wat prijzig voor studenten, maar heeft wel erg veel keuze! Daardoor is het de perfecte plek om interieur inspiratie op te doen. In de winkel zijn verschillende woonkamers opgezet waar je door kan wandelen. Door de hoge kasten, zachte banken en gezellige bijpassende poefs zal je je ogen uitkijken. Ik ben vooral fan van de accessoires in de winkel, zoals de bijzondere kaarsenhouders of de multifunctionele spiegels. Deze spiegels hebben bijvoorbeeld een extra haakje voor je jas of sleutelbos!

Oosterstraat 27

Hoekje Design

Hoekje Design heeft zowel designmeubels als vintage spulletjes. De woonwinkel is erg vrolijk doordat de items in de zaak allemaal van elkaar verschillen. Zo kan je een blauwe stoel naast een oranje lamp vinden, terwijl daar weer een rode ouderwetse typemachine naast staat. De spullen in deze woonwinkel zijn goed betaalbaar en je kamer is meteen heel uniek!

Verlengde Visserstraat 1

TIP: Wil je nog meer vintage woonspullen in je kamer? Check dan de blog over vintage meubelwinkels in Groningen!

Dille & Kamille

Voor de leukste woonaccessoires moet je bij Dille & Kamille zijn. Als je de winkel binnenkomt, voel je meteen al de gezellige sfeer. Overal staan sfeervolle planten, kleurrijke kaarsen en bijzonder kookgerei. Naast dat er veel woonartikelen te koop zijn, zijn er ook veel praktische spullen te koop. Bijvoorbeeld, servies, ovenschalen, opbergbakjes, bestek en nog veel meer. Ik zou Dille & Kamille zeker aanraden als je een keer iets anders wil dan standaard kookgerei!

Grote Kromme Elleboog 18-20

J&Z Handmade woonaccessoires

In deze woonwinkel vind je allemaal prachtige, zelfgemaakte woonaccessoires. Van buitenaf ziet de winkel er al erg vrolijk uit, maar wanneer je binnenkomt waan je je meteen in Oosterse sferen. Zoals de naam al aangeeft, verkoopt J&Z Handmade woonaccessoires handgemaakte spullen. De spullen bestaan uit Oosterse en Egyptische lampen, mozaïek en keramiek, glaskunst en meer. Doordat alles zelfgemaakt is, zijn de prijzen natuurlijk wat hoger maar je krijgt er ontzettend vrolijke en vooral unieke spullen voor terug!

Folkingestraat 36

Laif & Nuver

Laif & Nuver is een woonwinkel vol mooie meubels en decoraties. Het is erg leuk om door deze woonwinkel te lopen, want net zoals bij Living27, krijg je hier heel veel interieur inspiratie. De winkel is erg ruim ingericht en heeft twee verdiepingen. Hierdoor kan je heerlijk rondwandelen en genieten van alle hippe planten, rustieke banken en houten meubels. Bij Laif & Nuver verkopen ze ook mooie ansichtkaarten en posters waardoor je de muren van je kamer ook naar jouw smaak kan inrichten!

Rode Weeshuisstraat 7

TIP: Ga je binnenkort op jezelf wonen en heb je nog geen idee hoe je je eigen kamer leuk kan maken? Lees hier tips om de woonkamer van je studentenhuis in te richten!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op