← Bekijk alle kortingen

25% korting bij Domino's Den Bosch

Beschikbaar in: Den Bosch

Geldig op bezorgen. Klik op 'nu bestellen' en je wordt doorgestuurd naar het bestellen via dominos.nl. Couponcode: 32433. Geldig op bezorgen. Klik op 'gebruik korting/nu bestellen' en je wordt doorgestuurd naar het bestellen via dominos.nl. Code wordt automatisch toegevoegd. Niet geldig in combinatie met andere acties. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Valid for ordering in. Click on 'use discount/order now' and you will be redirected to dominos.nl to order. Coupon: 32433. Valid for ordering in. Click on 'use discount/order now' and you will be redirected to dominos.nl to order. The code will be added automatically. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie