← Bekijk alle kortingen

Minimaal 25% korting bij Berry Shop

Beschikbaar in: Amsterdam

Minimaal 25% korting op het gehele assortiment: hemden, pakken, colberts en schoenen Minimaal 25% korting op het gehele assortiment: hemden, pakken, colberts en schoenen. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Minimum of 25% discount on the whole product range: shirts, suits, jackets and shoes Minimum of 25% discount on the whole product range: shirts, suits, jackets and shoes. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie