U bent hier

Hogescholen in Groningen

De hogescholen in Groningen richtten zich allemaal op huidige ontwikkelingen en vraagstukken in de samenleving. Bij hogeschool Stenden werken ze zelfs door middel van het leren oplossen van probleemstukken! Lees hier meer over alle hogescholen.

NHL Stenden Hogeschool

Vanaf 2018 bundelen Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool hun krachten en gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool. Op deze hogeschool kan je verschillende hbo-opleidingen volgen.

EuroCollege Hogeschool

Welkom op het eurocollege: de best presterende school van nederland. EuroCollege is een kleinschalige, particuliere school die mbo- en hbo-opleidingen aanbiedt met de studierichtingen events, hotel, tourism, business, finance, asian studies en entrepreneurship. Een unieke school die zich ‘de best presterende school van Nederland’ mag noemen.

SPO Groningen

SPO geeft tweede kans onderwijs aan volwassenen die een pedagogische opleiding willen volgen op (post)HBO-niveau of willen doorstromen naar de master (Ortho)Pedagogiek of Onderwijskunde.

Hogeschool NHL Groningen

NHL werkt samen met bedrijven en overheden en kan daarom inspelen op maatschappelijke en economische vraagstukken van nu en in de toekomst. NHL Hogeschool biedt competentiegericht onderwijs.

Hanze Hogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen leidt kundige en betrokken professionals op, doet praktijkgericht onderzoek en stimuleert daarmee de ontwikkeling van ondernemerschap en innovatieve, toepasbare kennis.