U bent hier

KEI-week

Een week vol aandacht voor de stad, studie en studentenleven. De KEI-week is de ideale start van jouw studententijd in Groningen.

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle eerstejaarsstudenten van de Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit, Academie Verloskunde en Stenden Hogeschool in Groningen. Daarnaast kun je ook als doorstroomstudent meedoen aan de KEI-week. Dit is super leuk als je al een bachelor in de pocket hebt, maar een master in Groningen gaat volgen! Lijkt het je leuk om internationale studenten te leren kennen? Dan kun jij je opgeven voor een ‘mixed group’, dit is een groepje dat bestaat uit zowel Nederlandse als internationale studenten.

Activiteiten en meer

De KEI-week zorgt ervoor dat jij de stad ‘Grunn’ (oftewel Groningen) en je medestudenten goed leert kennen. Tijdens de KEI-week doe je met je KEI-groepje allerlei leuke activiteiten. Deze activiteiten variëren van informatieve, onderwijs gerelateerde activiteiten tot evenementen en feesten in de stad. Tijdens deze week mag je overal aan meedoen en niks is verplicht! Op de website van de Kei-week kun je meer informatie vinden over onder andere de inschrijving, slaapplaatsen en de exacte data.

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Groningen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Lees ook

Studie in het Engels
Abonneren op