U bent hier

Overige studentenverenigingen in Groningen

Bij overige studentenverenigingen ligt de focus niet op sporten of religie. Waar deze verenigingen wel voor staan? Dat kan van alles zijn! Van politiek tot maatschappelijke betrokkenheid en van internationale betrekkingen tot toneel: er is in Groningen Studentenstad keuze genoeg! Je kan natuurlijk ook lid worden van gezelligheidsverenigingenstudentensportverenigingen en religieuze verenigingen in Groningen Studentenstad. Waar je ook lid wordt: het draagt zeker bij aan je studentenleven!

Wil je niks missen van de verenigingen in Groningen Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Groningen Indian Students Association

GISA guides and helps the student to adjust to the new social fabrics. Our motive is to represent and promote the common interests of the Indian students, create a spirit of togetherness, showcase Ind

ESN Groningen

Erasmus Student Network (ESN) is one of the biggest interdisciplinary student associations in Europe

ACSSG

The Association of Chinese Students and Scholars' in Groningen is the first and sole official community for and by alumni of Dutch higher education institutions, who live or reside in China.

ALAS Groningen

ALAS Groningen was founded by students recognizing the needs and interests of the Latin American students and those interested in Latin America in Groningen.

AEGEE Groningen

Dé Europese studentenreisvereniging van Groningen! AEGEE is met meer dan 350 leden zeker een toegevoegde waarde voor jouw studententijd in Groningen!

Groningen student cabaret (Cabaret)

Het Groninger Studenten Cabaret Festival is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland met als uniek kenmerk dat het ieder jaar zowel door als voor studenten georganiseerd wordt. Dit festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid.

Groninger studenten toneel (Theater)

Het Groninger Studenten Toneel (GST) is een door studenten bestuurde stichting, die aan alle studenten van Groningen de kans biedt zich bezig te houden met professioneel theater.

C.S.G. GICA (Studentenkoor)

Gica is een gezellig studentenkoor uit Groningen. Het koor bestaat al meer dan vijfenveertig jaar en heeft in die periode veel verschillende klassieke muziek gezongen.

GUTS (theatre drama)

GUTS stands for "Groningen University Theatre Society".We're the RUG English department's drama society. GUTS has grown and developed into a full-fledged English-language theatre society.

Rode Kruis Studentendesk Groningen

De Rode Kruis Studentendesk Groningen is de grootste desk van Nederland. Met meer dan 1000 vrijwilligers in ons bestand, 10 commissies, en talloze projecten en activiteiten is er altijd wel wat te doen!

Student en Stad

Student en Stad is een lokale partij met twee zetels in de gemeenteraad van Groningen. Wij vinden dat jongeren de stad wat te bieden hebben

Pagina's